Python Azure pipelines

birazsorumvar

Centipat
Selamlar, bir sorum daha olacak. Python'un GitHub sayfasına baktığımda "Azure Piplines"ı gördüm, bu sistemi biliyorum ve sanırsam ücretli bir sistem. Python'u kurduğumuz zaman ücretsiz bir şekilde buna sahip mi oluyoruz yoksa başka bir şey mi? Kusura bakmayın, yeni başladığım ve biraz meraklı olduğum için soruyorum :)

Son düzenleyen: Moderatör:

Bunlar ucretsiz servisler degiller, klasik cloud pipeline hizmeti, detaylarini okuyabilirsin.

Azure pipelines kısmen ücretli, kısmen ücretsiz bir CI/CD servisi. Açık kaynak projelerde ücretsiz olarak kullanılabiliyor. Azure hesabınızın olması yeterli, Azure dashboard üzerinden erişilebiliyor.

Azure pipelines kısmen ücretli, kısmen ücretsiz bir CI/CD servisi. Açık kaynak projelerde ücretsiz olarak kullanılabiliyor. Azure hesabınızın olması yeterli, Azure dashboard üzerinden erişilebiliyor.

Anladım, ben bir şey satın almadım. Sadece Pythonu, Visual Studio Code'u ve Microsoft Python eklentisini indirdim. Bir sıkıntı olur mu? Yoksa rahatta kalmalı mıyım?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı