Azure fatura ödemezsem ne olur?

mrtgnd011

Hectopat
Merhaba, bunun ile ilgili konuları okudum, bazıları sadece hesap kapanır diyor. Bazıları ise hukuksal işlem başlatılır diyor. Bir türlü anlayamadım. Ben Azure kullandıkça öde kullanıyorum faturaları ödemediğimde hesap mı kapanıyor? Yoksa hukuksal bir işlem mi başlatılıyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bunun ile ilgili konuları okudum, bazıları sadece hesap kapanır diyor. Bazıları ise hukuksal işlem başlatılır diyor. Bir türlü anlayamadım. Ben Azure kullandıkça öde kullanıyorum faturaları ödemediğimde hesap mı kapanıyor? Yoksa hukuksal bir işlem mi başlatılıyor?
Hocam bildiğim kadarıyla ilk önce kullandığınız hizmet kapanır bildiğim kadarıyla firmalar hep en son yol olarak hukuki işleme başvururlar. Ama bu demek değilki şansınızı zorlayın :).

şirket adına ise yasal işlem başlatmaları muhtemel. ama kod vs. gibi bir şeyle hesap aldıysanız takibi mümkün olmayabilir. yaklaşık 1 yıl kullandım ama kullandıkça öde hizmeti (sanal sunucu) olduğu için hesabı kapatsamda son ay kullanımına fatura çıkarttılar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı