B ehliyeti varken A1 ehliyeti alınacaksa yeniden yazılı sınava girilir mi?

Silence59

Hectopat
Daha fazla  

Hocam yeni b ehliyeti aldım A1'e yazılmak istiyorum şimdi yeniden aynı şekil yazılı sınava girmek zorunda mıyım sonuçta b ehliyeti için bir sınava girdim ben?

Yanlış bilgi
Hocam yeni b ehliyeti aldım A1'e yazılmak istiyorum şimdi yeniden aynı şekil yazılı sınava girmek zorunda mıyım sonuçta b ehliyeti için bir sınava girdim ben?
Yazılı sınav düz klasik bir sınav değil. Motosiklete göre bilgilerin olduğu yazılı sınava gireceksin. Öncekinde otomobille alakalı sorular vardı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazılı sınav düz klasik bir sınav değil. Motosiklete göre bilgilerin olduğu yazılı sınava gireceksin. Öncekinde otomobille alakalı sorular vardı.
Nasıl değil hocam ilk yardım aynı, yol hakkı gibi olan sorular aynı, tabela soruları aynı, tek kızdırma bujisi vs farklı ne gerek var yeniden yeniden sınava girmeye? Mesela yaşımı doldurunca tır ehliyeti de alacağım onlar içinde yine yazılı sınava mı girmem gerek?

Evet hepsinin sınavı farklı. Mantık arama bu ülkede her şey saçma.
Polis vakfına rüşvetini yatırmayı da unutma "Zorunlu Bağış"

A1 e neden yazılasın ki ? A2 ye yazılsana direk. B ehliyeti aldığına göre 18 den büyüksün. A2 yazıl direk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…