B ehliyeti varken A1 ehliyeti alınacaksa yeniden yazılı sınava girilir mi?

Bilmiyordum hocam alınıyorsa tabii ki de A1 le vakit kaybetmeyip A2 alırım. Ben A1 A2'a şeklinde sırayla alınıyor zannediyordum. Teşekkür ederim :)
Hayır hayır öyle bir şey yok. Bende şaşırdım bu adam araba ehliyeti aldıysa 18 i doldurmuştur neden a1 alsın ki diye.

Hayır hayır öyle bir şey yok. Bende şaşırdım bu adam araba ehliyeti aldıysa 18 i doldurmuştur neden a1 alsın ki diye.
Fiyatları aynı bu arada a1 a2 a üç sınıf motor ehliyetinin de fiyatları aynı. Sorarsan diye söyliyim dedim.

Fiyatları aynı bu arada a1 a2 a üç sınıf motor ehliyetinin de fiyatları aynı. Sorarsan diye söyliyim dedim.
Teşekkür ederim hocam a2 ehliyete yazılacağım şuan 125 lik kullanıyorum ilerde yükseltmek gibi planımda var. Tekrardan teşekkürler.

Nasıl değil hocam ilk yardım aynı, yol hakkı gibi olan sorular aynı, tabela soruları aynı, tek kızdırma bujisi vs farklı ne gerek var yeniden yeniden sınava girmeye? Mesela yaşımı doldurunca tır ehliyeti de alacağım onlar içinde yine yazılı sınava mı girmem gerek?

Yani tır işinde farklı olabilir sınav.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı