B&H Adres bilgileri nasıl yazılmalı?

210475

Kilopat
Katılım
5 Mayıs 2018
Mesajlar
16
B&H PhotoVideo'nun internet sitesinde adres kısımını nasıl doldurmalıyım? Yardım ederseniz sevinirim.


 
Çözüm
"Bulut mahallesi Ataturk sokak Cumhuriyet apartmanı No:19/23 Seref/Kahramanmaras TURKEY" şeklinde yazın adresinizi. Yani "Ğ, Ü, Ş, Ç vb." ve büyük harfle "İ" gibi karakterleri kullanmayın.
Takıldığınız nokta nedir tam olarak? Yani İngilizce yüzünden mi yoksa özellikle mi bir kısmını soruyorsunuz? Türkçe karakter kullanmadan direk yazın adresinizi posta kodu ile beraber. Türkçe karakter kullanırsanız belki onların sisteminde bulunmayan bir karakter olduğu için bozuk çıktı alabilir etiket olarak.
 
Doğru mu? Sahte mi yazılmalı demek istiyor sanırsam. Eğer İngilizce olanını soruyorsanız, Street Adres: Sokak adresi, City: şehrini gireceksin. Posta kodu. Phone da telefon numaranız kolay gelsin.
 
Sahte mi yazılmalı demek istiyor sanırsam.
Öyle bir şey yaparsa ara ki bulasın o zaman kargoyu Normal adres yazınca bile gelmiyor bazen kargo Her şeyi eksiksiz ve doğru olarak yazın mutlaka.
 
Öyle bir şey yaparsa ara ki bulasın o zaman kargoyu Normal adres yazınca bile gelmiyor bazen kargo Her şeyi eksiksiz ve doğru olarak yazın mutlaka.
Bazı yerler de Türkiye adresi ile işlem yapılöıyor mesela PayPal yada Twitch Prime gibi belki onun için sahte adres lazım olabilir
 
Adres kısımını Türkçe olarak mı yoksa İngilizce olarak mı yazmalıyım ve adres kısımları en fazla 30 harf destekliyor. Yani address 2 kısımına devamını yazsam 2. adres olarak mı gözükür yoksa adresin devamı olarak mı gözükür?
 
Adres kısımını Türkçe olarak mı yoksa İngilizce olarak mı yazmalıyım
Türkçe karakter kullanmayın bence. Karışıklığa sebep olabilir belki. Orası "address line - 2" yani sığmıyorsa devam edin diye verilmiş bir alan. Siz normal şekilde üç sütunu da kullanarak yazabilirsiniz adresinizi.
 
Peki İngilizce karakterlerle Türkçe olarak mı yazmalıyım? Yani "Bulut mahallesi" gibi. Çünkü daha önce yurtdışından aldığım bir üründe İngilizce olarak yazdığım için adresi bulamamışlardı, mail atarak düzelttirmiştim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…