B1 ehliyet için araba önerisi

• Konuyu başlatan usf
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 7.659

usf

Femtopat
Daha fazla  
B1 ehliyet alacağım. Onun için araba önerisi istiyorum, AMI falan var ama onlar pek iyi değil Max 45 basıyor. ReLive N1 var ama o da oluyor mu tam emin değilim. Sizce ne almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam B1 dediğimiz ehliyet ATV ehliyeti diye biliyorum ama ATV ehliyeti diye eğer Ami tür araçlar sürebiliyorsak bütçeye göre sıralayabilirim. Düşük bütçeye yuki Hector var, orta bütçeye Ami var. Dediğin gibi yani her arabayı alırım diyorsanız ReLive hem hızlı hem de teknolojik bir araç. Ama fiyatı 500 bin TL bandında. Yani ben çok B1 sınıfı bilmem ama Sahibinden'den araştırma öneririm. Saygılar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam B1 dediğimiz ehliyet ATV ehliyeti diye biliyorum ama ATV ehliyeti diye eğer AMI tür araçlar sürebiliyorsak bütçeye göre sıralayabilirim düşük bütçeye yuki Hector var orta bütçeye AMI var dediğin gibi yani her arabayı alırım diyorsanız ReLive hem hızlı hem de teknolojik bir araç ama fiyatı 500 bin TL bandında yani ben çok B1 sınıfı bilmem ama sahibindenden araştırma öneririm saygılar.

ReLive N1 oluyor mu emin değilim eğer oluyorsa onu almak isterim. B1 olması için Max 15 kW olması gerek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı