B1 seviye İngilizceyi geliştirmek için kitap önerisi

Katılım
6 Haziran 2019
Mesajlar
805
Çözümler
6
Arkadaşlar, İngilizce seviyem B1 düzeyinde ve bunu daha da ilerletmek istiyorum. Genelde internetten bütün dizileri ve filmleri orijinal dilinde altyazılı olarak izliyorum ve bilmediğim ilk defa duyduğum kelimeleri bilgisayarda not defterine kayıt alıp film ve dizi bittikten sonra araştırıp bakıyorum fakat bunlar kullanmadıkça kısa süreli hafızada hemen kaybolup gidiyorlar.

Sizin İngilizceyi geliştirmek için aldığınız veya kullandığınız eğitim kitapları var mı? Eğer varsa belirtirseniz çok sevinirim.
 
Ben kitap yerine Medium'u ve DeepStash'ı öneririm. Medium malumunuz, hepimiz biliyordur. Her ne kadar çöp içeriklerle dolmuş olsa bile biraz seçicilik ile nefis makaleler bulabilirsiniz. Bu makaleler eğer sürekli aynı alanda olursa benzer cümleleri birçok kez okuyacağınız için aklınıza yerleşecektir.

DeepStash ise mobil uygulamasında çok iyi olan, gerçekten kaliteli makaleleri küçük kartlar hâlinde okuduğumuz muazzam bir uygulama. Bu da yine özellikle verimlilik, disiplin, başarı gibi alanlarda hem içgörüler kazanmanı hem de benzer cümle örüntülerine birçok kez maruz kalmanı sağlayacaktır.

Son olarak ben kitaptan şaşmam diyorsan şu listeye bir göz atmanı öneririm.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı