B250M Bazooka RAM Önerisi

hakand3446

Hectopat
Daha fazla  
Bu PC'ye uygun RAM önerir misiniz?
  • En fazla 2133 MHz.
  • DDR4
  • CL değeri 13 14 en fazla 15
Bütçe : 400 - 600 TL /en fazla./

Artı olarak PC hakkındaki düşüncelerinizi alabilir miyim? Değiştirilmesi gereken parça var mı sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hata var MSI B250M Bazooka 2400MHz RAM destekler.

Ram olarak bu gayet güzel:Corsair 2x8 16gb 2400mhz Ddr4 Cmk16gx4m2a2400c16r - n11.com

SSD olarak Corsair Force LE 120GB 560/530 2.5" Öneririm Okuma/Yazma hızı daha yüksek:Corsair Force Le 2.5" 120gb Sata3 560/530 Ssd Cssd-f120gbleb - n11.com

İ5 7600 daha iyi ve aynı fiyat:Intel Kaby Lake Core I5 7600 3.5ghz 1151 6m Hd630 Işlemci - n11.com

Aynı Hard Diski 210TL ye almak varken neden 50TL fazla veresin ki Western Digital Caviar Blue 1tb Wd10ezex - n11.com

Aynı anakartı gayet güvenilir bir mağazadan 400TL ye almak daha mantıklı değil mi sencede ? Anakart Msi B250m Bazooka (b250.s1151.matx.ddr4.intel) - n11.com

Hep söylerim Vatandan PC alınmaz diye. Şu an 100TL daha ucuza daha iyi bir PC dizdik.

Bakın bu attığım linklere mağazalar gayet güvenilir mağaza yorunlarını okuyabilirsiniz varsa ürün yorumlarını da okuyun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemin gayet uyumlu herhangi bir sorun olmuyacaktır ram içinde Kingston 16GB (2x8GB) HyperX FURY Black Series DDR4 2133MHz CL14 1.2V XMP Ram bunu öneririm

Bunu bir kaç kişi daha önermişti fakat sitede de görüldüğü gibi stoklarda kalmamış artık satılmıyor ve bu eski fiyatı şuanda 600 tl.
yorumunuz için teşekkür ederim.

bu güzel yanıtınız için öncelikle teşekkürler
evet bu rami alabilirim. gayet güzel aradığım özellikler var fakat vatan bilgisayarda değil
ssd olarak şuanda ki ssd de hoşuma gidiyor fakat yine aynı şekilde vatan bilgisayarda bu kadar ucuz değildir ya da stoklarında yoktur diye tahmin ediyorum.
işlemciye gelirsek bu sitede bu kadar ucuz vatan bilgisayar üzerinde değil maalesef
harddisk ile anakartta aynı şekilde vatan bilgisayarda bu kadar ucuz değil.

gelelim vatan pc konusuna
ilk defa pc topluyorum ve neredeyse hiç bir bilgim yok. bu parçaları hep birilerinden öneri alarak dizdim veya dizmeye çalıştım.
vatan pc de elden alacağım için ne aldığımı görebileceğim için rahatım, internet üzerinden hiç alışveriş yapmadım bu yüzden biraz çekiniyorum. Açıkçası pek güvenmiyorum kargoda gelirken kırılır veya herhangi bir şey olur.
ve ben bu parçaları ayrı ayrı satın alırsam maalesef montaj yapamam çünkü dediğim gibi hiç bir bilgim yok illaki onların yapması lazım
sizin verdiğiniz sitede sanırsam montaj işlemi yapmıyorlar.

son olarakta ben tüm bu parçaları 4000 tl bütçeyi aşmamak için yapmıştım ki maalesef biraz aştım bu yüzden bu yüzden parça yükselterek daha fazla para vermek istemiyorum.

vatan pc olmasa da elden alışveriş yapabileceğim bir yer olması beni daha güvende hissettirecektir.
var mı önerebileceğiniz vatan pc den başka elden pc toplayabileceğim bir yer ?

tekrardan bu güzel yorumunuz için teşekkür ederim

ilk ram olabilir ama cl16 gecikme süresi biraz fazla. konuda da belirttiğim gibi 13 - 14 en fazla 15 arıyorum parasına değmez diye düşünüyorum öneriniz için teşekkür ederim.

diğer iki ram ise 3000 mhz ve 3200 mhz. Bu ramlar anakarta biraz fazla gelecektir. bu yüzden bunları da eliyorum.

yorumunuz için teşekkür ederim.

1 Cl değerinden fazla bir gecikme olmaz. İçiniz o konuda rahat olsun.

1 Cl değerinden fazla bir gecikme olmaz. İçiniz o konuda rahat olsun.

Anladım hocam, kusura bakmayın bana bu şekilde öneride bulunmuşlardı. bu yüzden cl14 - cl15 arıyordum. o zaman bu ramide seçeneklerim arasına koyuyorum teşekkürler.

Anladım hocam, kusura bakmayın bana bu şekilde öneride bulunmuşlardı. bu yüzden cl14 - cl15 arıyordum. o zaman bu ramide seçeneklerim arasına koyuyorum teşekkürler.
Teşekkür yerine mesajlarımı beğenirseniz. Sevinirim. Bu arada rica ederim.

Hocam Vatan neden tercih edilir ?

çünkü adı çıkmış insanlar güveniyorlar.
Parçaları görünce güven duygusu oluşuyor.

Ama ben kesinlikle tavsiye etmiyorum. Bu forumun kurucuları da etmiyor.
En iyisi internetten toplamaktır.

En güvenilir yerler; İtopya, Sinerji, Teknobiyotik, HepsiBurada, Vatan, N11 dir.

N11 de mağaza sistemi var puanı iyi olan ve iyi yorumları olan mağazalardan alırsanız sıkıntı çıkmayacaktır.

Kargo ise üzerine kırılabilir etiketi yapıştırılmasını isteyebilirsiniz.

ve eğer hasarlı gelirse iade etmesi kolay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…