Bunu bir kaç kişi daha önermişti fakat sitede de görüldüğü gibi stoklarda kalmamış artık satılmıyor

ve bu eski fiyatı şuanda 600 tl.

yorumunuz için teşekkür ederim.
bu güzel yanıtınız için öncelikle teşekkürler

evet bu rami alabilirim. gayet güzel aradığım özellikler var fakat vatan bilgisayarda değil

ssd olarak şuanda ki ssd de hoşuma gidiyor fakat yine aynı şekilde vatan bilgisayarda bu kadar ucuz değildir ya da stoklarında yoktur diye tahmin ediyorum.
işlemciye gelirsek bu sitede bu kadar ucuz vatan bilgisayar üzerinde değil maalesef

harddisk ile anakartta aynı şekilde vatan bilgisayarda bu kadar ucuz değil.
gelelim vatan pc konusuna
ilk defa pc topluyorum ve neredeyse hiç bir bilgim yok. bu parçaları hep birilerinden öneri alarak dizdim veya dizmeye çalıştım.
vatan pc de elden alacağım için ne aldığımı görebileceğim için rahatım, internet üzerinden hiç alışveriş yapmadım bu yüzden biraz çekiniyorum. Açıkçası pek güvenmiyorum kargoda gelirken kırılır veya herhangi bir şey olur.
ve ben bu parçaları ayrı ayrı satın alırsam maalesef montaj yapamam çünkü dediğim gibi hiç bir bilgim yok illaki onların yapması lazım

sizin verdiğiniz sitede sanırsam montaj işlemi yapmıyorlar.
son olarakta ben tüm bu parçaları 4000 tl bütçeyi aşmamak için yapmıştım ki maalesef biraz aştım bu yüzden bu yüzden parça yükselterek daha fazla para vermek istemiyorum.
vatan pc olmasa da elden alışveriş yapabileceğim bir yer olması beni daha güvende hissettirecektir.
var mı önerebileceğiniz vatan pc den başka elden pc toplayabileceğim bir yer ?
tekrardan bu güzel yorumunuz için teşekkür ederim
ilk ram olabilir ama cl16 gecikme süresi biraz fazla. konuda da belirttiğim gibi 13 - 14 en fazla 15 arıyorum parasına değmez diye düşünüyorum öneriniz için teşekkür ederim.
diğer iki ram ise 3000 mhz ve 3200 mhz. Bu ramlar anakarta biraz fazla gelecektir. bu yüzden bunları da eliyorum.
yorumunuz için teşekkür ederim.