Çözüldü B250M Bazooka Sistemin Görüntü Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Güncellemeye gerek yok anakart B250M. Aynı işlemci - anakart ikilisini kullanıyorum. Benim sorunum RAM'i çıkarıp takınca düzelmişti. Belki denemişsinizdir. Bu arada her pin her yere olmuyor. Bileşenlere zarar vermemeye özen gösterin.

Yeni ram istedik yarın gelecek. Onu takıcam İnşallah bu sefer olacak. Anakartta bir sorun olma ihtimali var mı hocam. Yani şöyle söyleyeyim güç düğmesine basınca ekran aydınlanıyor yani çalıştığını anlayabiliyorsun ama sonrası yok. Güç düğmesine tekrar basınca hemen kapanıyor bilgisayar.

Anakartınızda EZ Debug LED var, herhangi biri yanıyor mu? Anakartınızın sağ üst köşesinde bulunuyor.

Yarın bakarım hocam.

Yarın bakarım hocam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Burdaki videonun 7:46 süresinde sağ üst köşedeki ışık değil mi ?

İstediğim yeni RAM geldi ama sorun RAM veya anakart vs. değilmiş. Sorun monitördeymiş. Şu an yeni bilgisayarımdan yazıyorum. İlgilenen herkese teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her şeyi kasaya monte ettik. Güç tuşuna bastığımızda bilgisayardaki ışıklar açıldı bip sesi gelmedi. Aynı şekilde görüntüde gelmedi. Sonra güç tuşuna bastığım gibi kapandı bilgisayar. Yine denedim yine aynı şekilde bip sesi gelmedi ve güç tuşuna dokunduğum gibi bilgisayar kapandı. Sorun neyden olabilir arkadaşlar lütfen yardımcı olun. Artı soracağım başka sorularımda var PSU 2 tane biri 8 pin diğeri 6 pin vardı, anakart ve ekran kartım 8 pin istiyordu 8 pini ekran kartına 6 pini anakarta takacaktık ekran kartı kabul etmedi o 8 pini takılmadı yani sonra o 8 pini anakarta 6 pini ise ekran kartına taktık. Çevirici kullanıp 6 pini 8 pine çevirip öylemi kullanmalıyım yoksa bu şekilde de sorun yaşamaz mıyım ? Ya da çevirici de kullanırsam yinede sorun çıkar mı ? Teşekkür ederim.
Eki Görüntüle 223961

@Recep Baltaş Ağabey yardım et lütfen 4000 tllik sistemimi kullanamıyorum :(
Konuda attığın kasadaki PSU yetiyor mu sisteme?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı