M2 Vidası Decapat Katılım 31 Aralık 2022 Mesajlar 402 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2023 #1 Merhaba. Anakartım B250M Pro-VDH ve işlemci, ekrantı kartı değiştirmek istiyorum. Alacağım işlemci Ryzen 5 3600 ekran kartı 1660 Ti. Anakartta herhangi bir problem çıkarmaz değil mi?
Merhaba. Anakartım B250M Pro-VDH ve işlemci, ekrantı kartı değiştirmek istiyorum. Alacağım işlemci Ryzen 5 3600 ekran kartı 1660 Ti. Anakartta herhangi bir problem çıkarmaz değil mi?
Çözüm CyKharkow 8 Temmuz 2023 M2 Vidası dedi: Merhaba. Anakartım B250M Pro-VDH ve işlemci, ekrantı kartı değiştirmek istiyorum. Alacağım işlemci Ryzen 5 3600 ekran kartı 1660 Ti. Anakartta herhangi bir problem çıkarmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam seciceginiz anakartta AM yazması lazım model adında.
M2 Vidası dedi: Merhaba. Anakartım B250M Pro-VDH ve işlemci, ekrantı kartı değiştirmek istiyorum. Alacağım işlemci Ryzen 5 3600 ekran kartı 1660 Ti. Anakartta herhangi bir problem çıkarmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam seciceginiz anakartta AM yazması lazım model adında.
O originaldiscreet Kilopat Katılım 7 Temmuz 2019 Mesajlar 214 8 Temmuz 2023 #2 İşlemci ile uyumlu değil. Artı 0 Eksi
KS KS M2 Vidası Decapat Katılım 31 Aralık 2022 Mesajlar 402 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2023 #3 originaldiscreet dedi: İşlemci ile uyumlu değil. Genişletmek için tıkla... Çalışmaz mı? Artı 0 Eksi
O originaldiscreet Kilopat Katılım 7 Temmuz 2019 Mesajlar 214 8 Temmuz 2023 #4 M2 Vidası dedi: Çalışmaz mı? Genişletmek için tıkla... İşlemci sokete girmez. Artı 0 Eksi
CyKharkow Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 648 Makaleler 3 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2023 #5 M2 Vidası dedi: Merhaba. Anakartım B250M Pro-VDH ve işlemci, ekrantı kartı değiştirmek istiyorum. Alacağım işlemci Ryzen 5 3600 ekran kartı 1660 Ti. Anakartta herhangi bir problem çıkarmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam seciceginiz anakartta AM yazması lazım model adında. Artı 0 Eksi Çözüm
M2 Vidası dedi: Merhaba. Anakartım B250M Pro-VDH ve işlemci, ekrantı kartı değiştirmek istiyorum. Alacağım işlemci Ryzen 5 3600 ekran kartı 1660 Ti. Anakartta herhangi bir problem çıkarmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam seciceginiz anakartta AM yazması lazım model adında.
KS KS M2 Vidası Decapat Katılım 31 Aralık 2022 Mesajlar 402 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2023 #6 CyKharkow dedi: Hocam seciceginiz anakartta am yazması lazım model adında. Genişletmek için tıkla... originaldiscreet dedi: İşlemci sokete girmez. Genişletmek için tıkla... Hocam bu 2 bileşen için hangi anakartı önerirsiniz (2.el alıyorum) Artı 0 Eksi
CyKharkow dedi: Hocam seciceginiz anakartta am yazması lazım model adında. Genişletmek için tıkla... originaldiscreet dedi: İşlemci sokete girmez. Genişletmek için tıkla... Hocam bu 2 bileşen için hangi anakartı önerirsiniz (2.el alıyorum)
CyKharkow Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 648 Makaleler 3 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2023 #7 M2 Vidası dedi: Hocam bu 2 bileşen için hangi anakartı önerirsiniz (2.el alıyorum) Genişletmek için tıkla... Bütçeniz ne kadar hocam? Artı 0 Eksi
M2 Vidası dedi: Hocam bu 2 bileşen için hangi anakartı önerirsiniz (2.el alıyorum) Genişletmek için tıkla... Bütçeniz ne kadar hocam?
KS KS M2 Vidası Decapat Katılım 31 Aralık 2022 Mesajlar 402 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2023 #8 CyKharkow dedi: Bütçeniz ne kadar hocam? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir bütçe belirlemedim hocam ama çok ta pahalı olmasın yani .d Artı 0 Eksi
CyKharkow dedi: Bütçeniz ne kadar hocam? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir bütçe belirlemedim hocam ama çok ta pahalı olmasın yani .d
CyKharkow Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 648 Makaleler 3 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2023 #9 M2 Vidası dedi: Herhangi bir bütçe belirlemedim hocam ama çok ta pahalı olmasın yani .d Genişletmek için tıkla... Hocam pahalıdan kastınız ne kadar işte onu belirtmeniz lazım? Müneccim miyiz? Artı 0 Eksi
M2 Vidası dedi: Herhangi bir bütçe belirlemedim hocam ama çok ta pahalı olmasın yani .d Genişletmek için tıkla... Hocam pahalıdan kastınız ne kadar işte onu belirtmeniz lazım? Müneccim miyiz?
KS KS M2 Vidası Decapat Katılım 31 Aralık 2022 Mesajlar 402 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2023 #10 CyKharkow dedi: Hocam pahalıdan kastınız ne kadar işte onu belirtmeniz lazım? Müneccim miyiz? Genişletmek için tıkla... Hocam bütçe belirlemedim siz bunlar için önerin yeter. Artı 0 Eksi
CyKharkow dedi: Hocam pahalıdan kastınız ne kadar işte onu belirtmeniz lazım? Müneccim miyiz? Genişletmek için tıkla... Hocam bütçe belirlemedim siz bunlar için önerin yeter.