Bedirhan Özçelik Kilopat Katılım 9 Nisan 2017 Mesajlar 768 Çözümler 8 Yer Würzburg, Deutschland Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2019 #61 GthRack dedi: Başlarken yanıp sönüyor sadece Genişletmek için tıkla... Nasıl yanıp söndüğünü videoya çekip atabilirmisin.
GthRack dedi: Başlarken yanıp sönüyor sadece Genişletmek için tıkla... Nasıl yanıp söndüğünü videoya çekip atabilirmisin.
feneresevdalı Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Temmuz 2019 Mesajlar 8.851 Makaleler 7 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 4650G GPU: RX Vega 7 RAM: 2x8 Goodram 3600 MHz CL 18 SSD: Kingston A2000 500 GB M.2 NVME PSU: FSP Hyper K 500w 800+ Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2019 #62 BIOSunuzu silmiş olabilirsiniz. Anakartınızı servise gönderin.
GthRack Centipat Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 61 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2019 #63 Bedirhan Özçelik dedi: Nasıl yanıp söndüğünü videoya çekip atabilirmisin. Genişletmek için tıkla... Tabikide.
Bedirhan Özçelik dedi: Nasıl yanıp söndüğünü videoya çekip atabilirmisin. Genişletmek için tıkla... Tabikide.
feneresevdalı Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Temmuz 2019 Mesajlar 8.851 Makaleler 7 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 4650G GPU: RX Vega 7 RAM: 2x8 Goodram 3600 MHz CL 18 SSD: Kingston A2000 500 GB M.2 NVME PSU: FSP Hyper K 500w 800+ Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2019 #64 GthRack dedi: Tabikide. Genişletmek için tıkla... Tahminimce güncelleme esnasında takıldığını düşündünüz ve reset attınız?
GthRack dedi: Tabikide. Genişletmek için tıkla... Tahminimce güncelleme esnasında takıldığını düşündünüz ve reset attınız?
GthRack Centipat Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 61 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2019 #65 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et feneresevdalı dedi: Tahminimce güncelleme esnasında takıldığını düşündünüz ve reset attınız? Genişletmek için tıkla... Hayır guncellemedim
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et feneresevdalı dedi: Tahminimce güncelleme esnasında takıldığını düşündünüz ve reset attınız? Genişletmek için tıkla... Hayır guncellemedim
Bedirhan Özçelik Kilopat Katılım 9 Nisan 2017 Mesajlar 768 Çözümler 8 Yer Würzburg, Deutschland Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2019 #66 Servise yollamanı tavsiye ederim, dua et ki ufak bir sorun çıksın fakat bence büyük bir sorun var.
feneresevdalı Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Temmuz 2019 Mesajlar 8.851 Makaleler 7 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 4650G GPU: RX Vega 7 RAM: 2x8 Goodram 3600 MHz CL 18 SSD: Kingston A2000 500 GB M.2 NVME PSU: FSP Hyper K 500w 800+ Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2019 #67 GthRack dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hayır guncellemedim Genişletmek için tıkla... Hocam M-Flash BIOS güncelleme ekranı?
GthRack dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hayır guncellemedim Genişletmek için tıkla... Hocam M-Flash BIOS güncelleme ekranı?
GthRack Centipat Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 61 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2019 #68 feneresevdalı dedi: Hocam M-Flash BIOS güncelleme ekranı? Genişletmek için tıkla... Onu açmaya çalışıyordum dedim
feneresevdalı dedi: Hocam M-Flash BIOS güncelleme ekranı? Genişletmek için tıkla... Onu açmaya çalışıyordum dedim
feneresevdalı Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Temmuz 2019 Mesajlar 8.851 Makaleler 7 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 4650G GPU: RX Vega 7 RAM: 2x8 Goodram 3600 MHz CL 18 SSD: Kingston A2000 500 GB M.2 NVME PSU: FSP Hyper K 500w 800+ Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2019 #69 Şu 3 ihtimal mevcut 1- Anakart arızası 2- RAM arızası 3- CPU arızası 3. İhtimal zayıf çünkü fanlar dönüyor. GthRack dedi: Onu açmaya çalışıyordum dedim Genişletmek için tıkla... XMP profilini açtınız mı? RAM frekansı ile oynadınız mı? RAM voltajınızı değiştirdiniz mi?
Şu 3 ihtimal mevcut 1- Anakart arızası 2- RAM arızası 3- CPU arızası 3. İhtimal zayıf çünkü fanlar dönüyor. GthRack dedi: Onu açmaya çalışıyordum dedim Genişletmek için tıkla... XMP profilini açtınız mı? RAM frekansı ile oynadınız mı? RAM voltajınızı değiştirdiniz mi?
GthRack Centipat Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 61 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2019 #70 feneresevdalı dedi: Şu 3 ihtimal mevcut 1- Anakart arızası 2- RAM arızası 3- CPU arızası 3. İhtimal zayıf çünkü fanlar dönüyor. XMP profilini açtınız mı RAM frekansı ile oynadınız mı? RAM voltajınızı değiştirdiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır ramler orijinal voltajındadır. Servis yolu gözüktü gibi ama işte nasıl göndereceğim, kime göndereceğim,nezaman gelir,fiyat çıkarmı.Kafamda deli sorular....
feneresevdalı dedi: Şu 3 ihtimal mevcut 1- Anakart arızası 2- RAM arızası 3- CPU arızası 3. İhtimal zayıf çünkü fanlar dönüyor. XMP profilini açtınız mı RAM frekansı ile oynadınız mı? RAM voltajınızı değiştirdiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır ramler orijinal voltajındadır. Servis yolu gözüktü gibi ama işte nasıl göndereceğim, kime göndereceğim,nezaman gelir,fiyat çıkarmı.Kafamda deli sorular....