B350 Ekrana goruntu gelmiyor

Güç bağlantısını kesip 5-6 defa açma/kapama tuşuna basıp statik elektriği boşaltıp BIOS pilini çıkar, benimde başıma daha önce geliyordu 5-6 defa arka arkaya reset düğmesine basınca PC kafayı yiyiyordu sonra BIOS pilini çıkarınca düzenliyordu.
Hocam denediğini belirtmiş. Sorun RAM gibi duruyor.

Hocam denediğini belirtmiş. Sorun RAM gibi duruyor.
Eyvallah hocam görmemişim kusura bakma. RAM'lerin pinlerini silgi ile güzelce silip tek tek deneyerek tak, yine çalışmaz ise farklı RAM'ler ile dene elinde varsa. BIOS ekranına da ulaşamıyorsunuz sanırım. Sorun RAM değilse Onboard üzerinden görüntü çıkışı almaya çalış, yine olmazsa servisin yolları taşlı.

Eyvallah hocam görmemişim kusura bakma. RAM'lerin pinlerini silgi ile güzelce silip tek tek deneyerek tak, yine çalışmaz ise farklı RAM'leri dene elinde varsa. BIOS ekranına da ulaşamıyorsunuz sanırım. Sorum RAM değilse Onboard üzerinden görüntü çıkışı almaya çalış, yine olmazsa servisin yolları taşlı.
Hepsini denedim olmadı.

Anakart onboard değil, işlemci de APU değil, anakart üzerinden görüntü alamamayı yorumlamak doğru olmaz. Denenmiş olmasını da göz ardı etmek gerek, ben hala doğru yapıldığına ikna olmuş değilim, aceleci davranılmış olabilir.

Anakart onboard değil, işlemci de APU değil, anakart üzerinden görüntü alamamayı yorumlamak doğru olmaz. Denenmiş olmasını da göz ardı etmek gerek, ben hala doğru yapıldığına ikna olmuş değilim, aceleci davranılmış olabilir.
Clear CMOS u ne ile yapabilirim aparatı yok da

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı