B350 Ekrana goruntu gelmiyor

Hayır ramler orijinal voltajındadır.
Servis yolu gözüktü gibi ama işte nasıl göndereceğim, kime göndereceğim,nezaman gelir,fiyat çıkarmı.Kafamda deli sorular....
Anakartınızı söküp kutu ve faturası ile aldığınız firmaya gönderin. (Garantisi varsa)

Çözüme ulaşacak bir sorundur diye umut ediyorum ben hala, her ne kadar katkım olmasa da. Bazı sorunlar bariz ve tek seferde bulunabilir fakat genel anlamda deneme yanılmadır. Dolayısı ile hala denemediyseniz ısrarla statik elektrik boşaltmayı atlamadan tek bellek ile slotları tek tek deneyin, daha sonra çözüm olmazsa diğer bellekle deneyin. İlk tavsiyelerden olan Clear CMOS işlemini de yukarıda belirttiğim gibi layığı ile yapıldığından emin olarak yapın.

Çözüme ulaşacak bir sorundur diye umut ediyorum ben hala, her ne kadar katkım olmasa da. Bazı sorunlar bariz ve tek seferde bulunabilir fakat genel anlamda deneme yanılmadır. Dolayısı ile hala denemediyseniz ısrarla statik elektrik boşaltmayı atlamadan tek bellek ile slotları tek tek deneyin, daha sonra çözüm olmazsa diğer bellekle deneyin. İlk tavsiyelerden olan Clear CMOS işlemini de yukarıda belirttiğim gibi layığı ile yapıldığından emin olarak yapın.
Hocam adam anlamıyor ki. Aşırı panik olmuş. Sorun %95 RAM kaynaklı benzeri başıma geldi. Adam aynı RAM'den aldım çalışır diyor. Ya bozuksa diye sorgulamıyor bile. RAMim Patriot marka idi 2 kez farklı sorunlar yaşattı. İlk seferde sistemi hiç boot edemedim. 2. seferde sürekli mavi ekran aldım.

Hocam adam anlamıyor ki. Aşırı panik olmuş. Sorun %95 RAM kaynaklı benzeri başıma geldi. Adam aynı RAM'den aldım çalışır diyor. Ya bozuksa diye sorgulamıyor bile. RAMim Patriot marka idi 2 kez farklı sorunlar yaşattı. İlk seferde sistemi hiç boot edemedim. 2. seferde sürekli mavi ekran aldım.
Önceden çalışıyordu diyorummm

Bellek yeni alınmış farklı alınmış vs vs bir kenarı bırakılmalı, sonuç olarak bu sistem bu 2 bellek ile çalışıyordu ve şu an da çalışmıyor. Daha önce çalışıyor olduğu şu an için bize bir şey ifade etmiyor şu an sistemin görüntü aktarmıyor olmasına çözüm arıyoruz nokta atışı sorun bulamadığımız için akla gelen mantıklı olduğuna inandığımız yöntemlere başvuruyoruz. Yukarıda yazdıklarımdan yola çıkarak başlangıç yapın, o öyledir bu böyledir şu yanıyor bu böyle oluyoru bir kenarı bırakın.
Öncelikle Clear CMOS işlemini yapmak için pili sökün ve saat geç oldu yatın yarın pili takın olmadıysa tek tek bellek deneme yöntemine başvurun.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı