N NMN Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 102 Yer antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 10 Haziran 2020 #1 Arkadaslar merhabalar anakartımın RAM'ı eksık kaldı. Fakat hangi RAM'ı almam gerektıgı konusunda sıkıntılar yasıyorum. Destegınızı istiyorum su RAM'i almak istiyorum, fiyatı da düsmüsken. Fakat olur mu olmaz mı bilemiyorum. anakartım bu dostlar ram ise bu Arada kaldım bir yardımcı olursanız cok güzel olur.
Arkadaslar merhabalar anakartımın RAM'ı eksık kaldı. Fakat hangi RAM'ı almam gerektıgı konusunda sıkıntılar yasıyorum. Destegınızı istiyorum su RAM'i almak istiyorum, fiyatı da düsmüsken. Fakat olur mu olmaz mı bilemiyorum. anakartım bu dostlar ram ise bu Arada kaldım bir yardımcı olursanız cok güzel olur.
mstfaozder Petapat Sosyal Tayfı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 11.532 Makaleler 2 Çözümler 129 10 Haziran 2020 #2 Alacağınız RAM gayet kaliteli ve güzel. Ayrıca Anakart ve sisteminiz ile uyumlu, alabilirsiniz. Artı 0 Eksi
FurthestEagle Megapat Katılım 9 Şubat 2017 Mesajlar 868 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2020 #3 Olabildiğince yüksek MHZ ram almaya çalışın. Anakartın desteği var. Artı 0 Eksi
KS KS N NMN Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 102 Yer antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 10 Haziran 2020 #4 Kıymetli dostlarım iyi ki varsınız çok teşekkür ediyorum siparişini verdim umarım problem olmaz Artı 0 Eksi