B350 Tomahawk için RAM önerisi

Corsair Vengeance LPX CMK16GX4M2B3200C16R 16GB (2x8GB) DDR4 DRAM 3200MHz C16 Kırmızı Bellek - incehesap.com
Ryzen 3 1300X alıp ondan daha pahalı RAM almak ne kadar mantıklı olur bilemem. Ekran kartı olarak piyasa çok pahalı olduğu için GTX1050Tİ aldım. İlerde fiyatlar düzelirse geliştirebilirim.

Hep 16GB modellere baktığım için kesin bir bilgim yok.
Evet hocam malesef , yani suan pekde secme sansim yok gibi bu ramlari almam mantiksizmi olur

G.skil falere x 8gb tek modul aldim , ryzen serisi icin uretilmis bir ram , braz kullanip 16ya yukseltecegin .5 , 6 defa farkli ram dneyen birisi denk geldi ,cogu uyuyor ramlerin ama acilis falan uzun suruyormus bu seriyi onerdi, onun sayesinde ogrendim bakalim insallah guzel performans verir

G.skil falere x 8gb tek modul aldim , ryzen serisi icin uretilmis bir ram , braz kullanip 16ya yukseltecegin .5 , 6 defa farkli ram dneyen birisi denk geldi ,cogu uyuyor ramlerin ama acilis falan uzun suruyormus bu seriyi onerdi, onun sayesinde ogrendim bakalim insallah guzel performans verir
Ürünün linkini atabilir misiniz?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı