B350M-A anakartı için RAM önerisi

darktorch

Hectopat
Merhaba ben bilgisayarımın RAM'lerini yukseltmek istiyorum. Şu anki anakartim B350M-A, islemcim Ryzen 5 1400, RAM'de 8 GB 2400 MHz.
Ben hem 16 GB hem de MHz'i daha yuksek bir RAM almayı planlıyorum tabii ki gidip herhangi bir markadan alabilirim fakat hangisi daha kalitelidir bilmediğimden sormak istedim. Oneriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim tercihim şu an hangi RAM'i kullanıyorsan aynısından bir tane daha al.

Ben de oyle düşünüyorum ama MHz'i dusuk olduğundan emin olamiyorum. Yanlis hatirlamiyorsam bir test izlemistim MHz farki artinca FPS'de farkediyordu, eger dogru hatirliyorsam videonun linkini atarim.
Mesela bu video ve asagidaki fotografta da birsey fark ettim 2400MHz fiyati 3000'den daha yuksek.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Screenshot_20200210-210734.png

MHz'ın yüksek olması tabii ki de iyidir ancak farklı marka ve MHz RAM'ler sıkıntı çıkarıyor.
Anakartın maksimum kaç MHz RAM destekliyor?

Anakart maksimum 3200 MHz ve tekrar edeyim ben su an elimde bulunan RAM'i satip 16 GB almayi planliyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı