B350M + X4 950 Kurulumunda "No Signal" Hatası

sssbbb

Hectopat
Arkadaşlar merhaba,

Asus B350m var elimde ve Athlon X4 950 ile kurulumu yaptığımda "No signal" diyor ekran görüntü alamıyorum, anakart BIOS güncellemesi gerekebilir dedi bazı arkadaşlar. Sitesine baktım ve benim işlemcim ve mesala Ryzen 3 için şöyle diyor;

Şimdi sorum şu,

1) B350M serisi anakartlar BIOS güncelleme yapmaksızın doğrudan Ryzen işlemcileri çalıştırması gerekmiyor mu?

2) Eğer öyle ise, Ryzen 3 ve benim işlemcim için aynı açıklama söz konusu, X4 950 de doğrudan çalıştırıp görüntü gelmesi gerekmez miydi?

PRIME B350M-E İşlemci Desteği | Anakart | ASUS Türkiye

Son düzenleyen: Moderatör:
Harici GPU ile deneyin.

X4 950'nin içinde GPU yok diye biliyorum.

Hocam elimde harici GPU var onunla deniyorum zaten de sanırım orası arızalı, yani iki anakartta da durum aynı ramler sıfır, ama gpu forumdan 2. el almıştım, sorun orası olabilir mi zira ram takılı iken ekran kartı fanları çalışıp çalışıp duruyor ama ram çıkartınca düzgün şekilde sürekli çalışıyor fanları; 2 ram denedim ikisinde de aynı yaptı.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı