B365 PRO VH ile i9-10900K uyumlu mu?

Yer
Tottenham
Arkadaşlar Intel Gaming'in Instagram hesabından katıldığım çekilişten i9-10900K kazandım (sıfır şaka yapıyorum isteyene fotoğrafını da atarım). Bende şu anda B365 PRO VH var bu işlemci bu anakartla uyumlu mu? Uyumlu ise de o işlemci için önerebileceğiniz başka anakartlar var mı sonuçta artık eski İşlemcimi satarım (i5-9600K)
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Önerebilceğiniz anakart var mı o işlemci için. (Bütçeyi şimdilik tam belirtemiyorum ama 2500-3000 arası olur büyük ihtimal.)

İkinci el olarak i9-9900 bakabilirsin, anakart değiştirmektense 8/16 i7-10700 ayarında canavar bir işlemcin olur, tabii ben daha güncel bir makine istiyorum diyorsanız orası ayrı.

Edit: Cümlenizin başına dikkat etmemişim, Z490 veya Z590 model bir anakart bu noktada daha mantıklı olur.

İkinci el olarak i9-9900 bakabilirsin, anakart değiştirmektense 8/16 i7-10700 ayarında canavar bir işlemcin olur, tabii ben daha güncel bir makine istiyorum diyorsanız orası ayrı.

Edit: Cümlenizin başına dikkat etmemişim, Z490 veya Z590 model bir anakart bu noktada daha mantıklı olur.
O da mantıklı aslında, bir elime ulaşsın işlemci de o zaman ne yapacağımı iyice düşünürüm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı