B450 anakarta güncellemeden R5 3600 işlemci takılır mı?

MertGürgen

Hectopat
Ryzen 5 3600 işlemci almayı düşünüyorum ama anakart BIOS güncellemesi için düşük nesil bir işlemci gerekiyor diyorlar başka bir yolu yok mu güncellemek için.

M.2 SSD'ye pasif soğutma almam gerekir mi?

Screenshot_2020-05-17-13-20-41-617_com.opera.browser.jpg

Screenshot_2020-05-17-13-21-02-139_com.opera.browser.jpg

Tuf Gaming Pro anakartlar eğer aldığınız anakartın fabrika çıkış tarihi eski değilse ryzen 3000 serisi işlemcilere updateli olarak geliyor.
Ayriyeten seçtiğiniz anakart ATX değil Mini-ATX boyutunda bir anakart farkında mısınız bilmiyorum, dikkatinizi çekmek istedim.

Ryzen 3000 serisi uyumludur ibaresi varsa bios güncel gelir. İbare olmayan anakartlar için satıcıyla iletişime geçerek, uyumluluk hakkında bilgi alabilirsiniz.

Tuf Gaming Pro anakartlar eğer aldığınız anakartın fabrika çıkış tarihi eski değilse ryzen 3000 serisi işlemcilere updateli olarak geliyor.
Ayriyeten seçtiğiniz anakart ATX değil Mini-ATX boyutunda bir anakart farkında mısınız bilmiyorum, dikkatinizi çekmek istedim.
Ryzen 3000ready yazıyor direk kullanabilirim yani? SSD ye soğutma almam gerekir mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı