İnternette hwinfo64 yaz ve indir. Ondan sonra anakart kısımındaki bilgileri paylaş.Anakart markamı buldum ama BIOS güncellemesi yapamıoyorum. Microputer B450 version 1.34 ama nereye bakarsam bakayım böyle driver yok. BIOS sürümü de American megatrend 5.17.
İnternette HWiNFO64 yaz ve indir. Ondan sonra anakart kısımındaki bilgileri paylaş.
Microputer B450 AMD B450 (Low-Power Promontory PROM26.A) 02/01/2023 5.17İnternette hwinfo64 yaz ve indir. Ondan sonra anakart kısımındaki bilgileri paylaş.
Anakart kısmını SS atabilir misin?Özür dilerim gçrmedim şimdi paylaşacağım
Microputer B450 AMD B450 (Low-Power Promontory PROM26.A) 02/01/2023 5.17
Anakart kısmını SS atabilir misin?
Farklı farklı arama motorlardan arattığımda ürünün sadece satış ve bilgilendirme ekranı çıkıyor. Büyük ihtimalle en son bios sürümü yüklü olarak geldiği için sitede support kısmı yok.Reis atayımda ben bir şey çıkaramadım Çin malı anakart herhalde ama sen bir şey bulursan iyi olur
Pcwinmax anakart modeli o sitedede anakart modelimin driveri bile yok
USB'ye ya da depolama biriminin belli bir bölümü FAT32 yaparak o bölüme güncelleme dosyasını atıyorum.
BIOS ayarlarından Q-Flash bölümüne gelip, güncelleme dosyasını seçip güncelliyorum.
Anlayamadım reis?
Sen bios güncellemesi yapmak istiyorsun değil mi? USB sürücüsü ile Bios ayarlarından yapılıyor kolayca, onu demek istedim.Anlayamadım reis?
İnternetten indiremiyor musun? Yok mudur o dosya? Genelde anakart üreticisinin sitesinde model sayfasına girince support kısmında çıkıyor o dosyalar.Bende o dosya yok zaten sorun orada. D
Sen BIOS güncellemesi yapmak istiyorsun değil mi? USB sürücüsü ile BIOS ayarlarından yapılıyor kolayca, onu demek istedim.
İnternetten indiremiyor musun? Yok mudur o dosya?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.