BF6 vs BO7

Merhaba, Battle Royale kısmını oynayacağım ama yine MP de oynayabilirim. Sizce iki oyun arasında hangisi daha iyi? BF6 oyuncu biraz düşmüş sanırım. Bir de Arc raiders var ona da bakıyorum. Sizce hangi oyun daha iyi? Şu an Warzone oynuyorum.

MP oynayacaksanız BF6 daha iyidir. Daha uzun ömürlü olur. BF her sene çıkmıyor çünkü. MW4 çıktığında BO7'deki oyuncu sayısı azalacaktır.

Merhaba, Battle Royale kısmını oynayacağım ama yine MP de oynayabilirim. Sizce iki oyun arasında hangisi daha iyi? BF6 oyuncu biraz düşmüş sanırım. Bir de Arc raiders var ona da bakıyorum. Sizce hangi oyun daha iyi? Şu an Warzone oynuyorum.
Warzone oyuncusuysanız BO7 almak sizi daha ileriye atıyor. Öncelikle sorgulamanız lazım, hızlı oynanış mı yoksa daha yavaş mı? Bende BF6 var ve 100 saat oynadım, şu an BO7 almak istiyorum. Aktif olarak MW3 oynuyorum ve bana oyunun hızlı yapısı çok daha iyi geliyor. Siz neyi seçerseniz onu alın, topluluğun boş övgülerine çok kulak asmayın. Hangi oyun size ayak uyduruyorsa o daha iyi. BF6’nın büyük bir övücü kitlesi var ve bu insanları koyun sürüsü gibi BF6 almaya itiyor.

Bizzat 100 saat oynamış biri olarak söylüyorum.

BO7: Hızlı oyun tarzı hoşunuza gidip insanların üstüne koşup atlamayı seviyorsanız ve görsel silah hissiyatı falan önemliyse alınacak oyun.

BF6: Büyük map’lerde yavaş kalayım ve adam vurmak bana daha kolay olsun diyorsanız alınacak oyun.

Kesin olarak bunlardan birini alın demiyorum. Şahsi olarak konuşuyorum ki keşke zamanında BO7 alsaydım.

Warzone oyuncusuysanız BO7 almak sizi daha ileriye atıyor. Öncelikle sorgulamanız lazım, hızlı oynanış mı yoksa daha yavaş mı? Bende BF6 var ve 100 saat oynadım, şu an BO7 almak istiyorum. Aktif olarak MW3 oynuyorum ve bana oyunun hızlı yapısı çok daha iyi geliyor. Siz neyi seçerseniz onu alın, topluluğun boş övgülerine çok kulak asmayın. Hangi oyun size ayak uyduruyorsa o daha iyi. BF6’nın büyük bir övücü kitlesi var ve bu insanları koyun sürüsü gibi BF6 almaya itiyor.

Bizzat 100 saat oynamış biri olarak söylüyorum.
Kesinlikle katılıyorum, BF6'yı 96 saat oynamışım ve artık oyunun hantallığından sıkıldığımı fark ettim. Ben de daha hızlı oynanışı seven biriyim ve ara sıra açıp BF42 oynadığımda oradaki uçmalara kaçmalara kendimi daha çok kaptırıyorum. Bu tamamen oyun tarzına bağlı bir durum.

MP oynayacaksanız BF6 daha iyidir. Daha uzun ömürlü olur. BF her sene çıkmıyor çünkü. MW4 çıktığında BO7'deki oyuncu sayısı azalacaktır.
MP oynanacaksa BF6 daha iyi diye bir şey yok, BF her zamanki standartında ilerliyor. Tek yapılan değişiklik topluluk tarafından istenilen düzeltmeleri uygulamaları ve daha iyi hale getirmeleri.

Ayrıca hikayeyi ortaya katacaksak BF6 hikayede o rezalet BO7’den daha iyi.

Kesinlikle katılıyorum, BF6'yı 96 saat oynamışım ve artık oyunun hantallığından sıkıldığımı fark ettim. Ben de daha hızlı oynanışı seven biriyim ve ara sıra açıp BF42 oynadığımda oradaki uçmalara kaçmalara kendimi daha çok kaptırıyorum. Bu tamamen oyun tarzına bağlı bir durum.
Kesinlikle aynı hocam, bende de BF2042 yüklü duruyor ve arkadaşla arada sırada oynuyorum.

Ama olsun, sonuçta Battlefield 6'da binalar çok iyi yıkılıyor değil mi? (!)
Bu battlefield topluluğuna aşırı derecede sinir oluyorum. Oyun hakkında hiçbir şey bildikleri yok ve oyun hakkında yapılan övgüler sayesinde zaten oyunu alıp oynuyorlar. BO7’nin rezalet olduğunu biliyoruz ama BF6 karşısında da gömülmesinin ben çok amaçsız olduğunu düşünüyorum. Yani demeye çalıştığım şey bu insanların kendi fikirleri yok, başkasından ne gördüyseler onu söylüyorlar.

Bu battlefield topluluğuna aşırı derecede sinir oluyorum. Oyun hakkında hiçbir şey bildikleri yok ve oyun hakkında yapılan övgüler sayesinde zaten oyunu alıp oynuyorlar. BO7’nin rezalet olduğunu biliyoruz ama BF6 karşısında da gömülmesinin ben çok amaçsız olduğunu düşünüyorum. Yani demeye çalıştığım şey bu insanların kendi fikirleri yok, başkasından ne gördüyseler onu söylüyorlar.
Sürü psikolojisi, başka bir şey değil. Firma iki internet sitesine para basıyor, ‘benim oyunumu övün’ diyor, insanlar da sorgulamadan peşinden gidiyor. Arkadaş, bu oyunun online kısmı yarım kalmış, resmen tamamlanmamış bir oyun. Sırf BO7’den önce yetişsin diye ‘kervan yolda düzülür’ mantığıyla çıkarıp sattılar. Ha, ben de ön sipariş aldım, orası ayrı ama para verdim diye yarım çıkmış bir oyunu övecek değilim. BF4’ü cilalayarak çıkarmışlar ama içerik olarak BF4'ün yanına bile yaklaşamıyor.

Razer oyuna parlak üniforma getirdi diye protesto ettiler. İnsanların gereksiz rollenmeleri çok komiğime gidiyor. Sanki vatan hududu savunuyorsun, oyna geç işte. Yok gerçekçiliği bozuyormuş, yok CoD’a benziyormuş falanmış filanmış...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı