B450 Aorus Elite format sonrası internet gitti

alperbiskin

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Editör
Artık tükendim ve sizlere danışmaya karar verdim. B450 Aorus Elite (rev. 1.x) anakarta sahibim Samsung EVO 970 Plus M.2 SSD aldım klonlama yapmaya çalıştım sağlıklı olmadı ve tüm önemli dosyalarımı kaybetmeye göze alarak format attım. Ancak format sonrası internetim tamamen gitmiş durumda BIOS dahil her şeye baktım (sıfırladım). Üzerine bilgisayarı söküp modemin yanına taşıyıp başka Ethernet kablosu da taktım. Modem'de lan ışığı yanıyor ancak bilgisayarıma katiyen internet gelmiyor. Anakart sitesinden indirdiğim lan driverı da yalandan yükleme yapıyor gibi ama bir cacık çıkmıyor. İnternete şu anda USB Wi-Fi kartı ile bağlanıyorum sadece o çalışıyor. Ağ yöneticisi kısmında da sadece bu bağlantıyı gösteriyor Ethernet katiyen çıkmıyor orada da. Örnekte hata aldığım Realtek lan driver eklenti görüntüsünü ve disk yöneticisi vb. görüntüleri ekliyorum.

Ayrıca yaptığım diğer işlemler: BIOS pili sök-tak. BIOS'tan ayarları sıfırlama. BIOS güncel sürümü kurma. Tüm Windows sorun gidericiler çare olmadıa.

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    31,8 KB · Görüntüleme: 29
  • 2.png
    2.png
    32,8 KB · Görüntüleme: 26
  • 3.jpg
    3.jpg
    21,9 KB · Görüntüleme: 26

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler