B450 Aorus Elite Kutu İçeriği

Si Duble Bemol

Hectopat
Makaleler
1
Merhabalar. Bugün sipariş ettiğim B450 Aorus Elite elime ulaştı.
Size 2 sorum var:
1) Resimde gördüğünüz gibi backplate biraz çıkık gibi geldi. Bastırayım dedim. Hafif oynadı ve gıcırtılı bir ses geldi. Belki çıkmıştır dedim daha fazla bastırdım ama hiç bir şey olmadı. Bu anormal bir şey midir yoksa tasarımsal bir şey mi kavrayamadım.

2) Kutunun içinden kablo diye nitelendirilebilecek sadece (Sağ taraftaki sata kablosu diye düşündüğüm) 2 tane kablo çıktı. Bir de vidamsı bir şey çıktı. Niye bu kadar az kablo var diye düşünüyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

Anakartı Trendyol üzerinden yukko.com' dan satın aldım.
IMG_20190713_162546.jpeg
IMG_20190713_162626.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Arka braketi zaten kasaya takacağınız için, anakartın üzerine bu şekilde takarken dediğiniz şekilde olması normal bir durum. Ürünün genel olarak kutu içeriğinden neler çıktığını bilmiyorum ama bu çıkanlar normal. Bazı modellerde 4 tane SATA kablosu çıkıyor. Başka nelerin çıkmasını beklediniz? Biraza hayal kırıklığı yaşamışsınız gibi bir izlenime kapıldım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı