B450 BIOS sürümü sıkıntılı olabilir mi?

Makaleler
5
Yer
Marsilya
Anakartımın en son nisan güncellemesini yükselttim. Önceden Ryzen 7 2700 4.1GHz 1.375V sıkıntısız çalışırken. Anlık olarak hata vermeden oyundan atıyor. Üstüne stres testinde dahil kapanıyor. Önceki sürüme geri yükseltebilir miyim? Yoksa BIOS'tan sıkıntı yoksa ne de sıkıntı var? Bu arada anakartım MSI B450 GAMING Plus Max.

İnternete biraz dolaştım. Ryzen 7 2700 4.2GHz'e kadar çıkıyor mu diye yapanlar var. Benim elimdede sıvı soğutucu var. Korkmadan yaparımda yapmasına 4.1GHz 1.375'de önceden hata vermeyipte şimdi veriyorsa yapmaya üşünerim. Yarın o chipseti bir güncelledim diye bakacağım. Olmaz ise eski sürüm BIOS'a döneceğim.

Ben önceki sürümde pbo ve CPB kapalı 4.1GHz 1.375V çalışıyordu. Yarın güncellemelerini falan bakacağım. Sıfırlamıştım bilgisayarı geçenlerde belki gitmiştirde sıfırladıktan sonrada o ayarlarda sıkıntı yaşamıyordum. BIOS'tan şüpheliyim ama yarın deneyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…