B450 Gaming anakart RX 6700 XT'yi görmüyor

msi x470 gaming plus anakarta sahibim bende , bende de 2. slota kart takınca çalışmıyordu mecburen 3. slota takıyorum. Araştırmalarımda 2. slota takınca kart crossfire yapmaya çalışıyor o yüzden 2. kartı görmüyor diye internette bir yazı okudum.
verdiğim linkten bakarsan senin anakartında çift ekran kartı takınca crossfire yapmayı deniyor o yüzden olmuyor maalesef.

MULTİ-GPU​

• Supports 2-Way AMD® CrossFire™ Technology
Bende bugün x470 anakart sipariş ettim forumda konusu vardı çalıştırdığı söyleniyordu hiç bir şekilde çalışmadı mecbur kaldım . Peki diğer slotlarda riser ile denediniz mi yani kaç adet kart takabiliriz x470 e
Ama işin garip tarafı 2 ci slota 3060 takınca 1 ve 2 de çalıştı

Merhaba riser taktım ama bendeki 1050 ti lerde ek beslemesi olmadığı için riser üzerinde düzgün çalışmadılar test yapamadım o yüzden.

işin garibi bende msi b350 tomehawk anakartta mevcut 1060 ve 1050 ti takılı bunda da ama beraber çalışıyorlar . Saçma oalcak ama acaba durum farklı marka ve model kart olması yüzünden mi acaba ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı