Psu nun güç girişi ile alakalı. Kaç güç girişi varsa o kadar takarsın. Tabi o güç girişinin çoklayıcısı varsa 10-20 tane takarsın.Merhaba,
Bir adet SATA3 2, 5" SSD bilgisayarımda var ancak ek olarak yine aynı model bir SSD alıp takmak istiyorum. Kaç adete kadar bu anakarta SSD takılabilir? Bilgi için şimdiden teşekkürler.
PCI-e ve Sata şeklinde 2 çeşit SSD var DVD sürücülerde Sata İptal Edip Satasını SSD için Kullanabilirsiniz veya PCI-e Slotu boş ise orayada SSD takabilirsiniz.
Tek Sata girişli değildir anakartınız DVD sürücüsüde Sata onu iptal edip kullanabilirisinz PCI-e Ekran kartının yanındaki slottur varsa tabi normal PCI da olabilir o girişler ama sana PCI-e lazım görsellerden bakıp PCI-e slotunu görebilirinizPCI-e ve sata arasındaki farkı tam bilmiyorum.Kasayı açtığımda şuan takılı olan SSD'nin portuna baktığımda benzer bir port göremedim başka anakart üzerinde.Tek bir tane takılabiliyor olması da mantıksız geldiğinden danışmak istedim.Daha detay verebilirseniz çok iyi olur.
Tek Sata girişli değildir anakartınız DVD sürücüsüde Sata onu iptal edip kullanabilirisinz PCI-e Ekran kartının yanındaki slottur varsa tabi normal PCI da olabilir o girişler ama sana PCI-e lazım görsellerden bakıp PCI-e slotunu görebiliriniz
PCI-e Slotun varsa normal kart gibi alıp takıyosun ama Sata3 den daha yavaş çalışıyor PCI-e slotlarıTamam slot'u şuan anladım ancak nasıl takabileceğime dair biraz araştırma yapmam gerekecek sanırım.PCI-e slotuna ssd nasıl takılır hiç bir fikrim yok.DVD portunu iptal edemem çünkü dvd portunu kullanmam gerekebiliyor bazı zamanlar.
PCI-e Slotun varsa normal kart gibi alıp takıyosun ama Sata3 den daha yavaş çalışıyor PCI-e slotları
4 tane SATA SSD takabilirsin kullandığın anakarta.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.