Banka/Kart N Kolay 3 kampanya ile 2.500 TL iade

Yüksek ihtimalle yatar. Azami süre geçince desteğe yazabilirsiniz.

Hocam klavye kampanya şartlarına uyuyorsa fark etmez. Hepsiburada'dan aldığınızda satıcılara ayrı ayrı MCC vermiyor sanırım, o sebeple sorun çıkmıyor.

Bugün sabah aldım faturada Trendyol diye kesildi.Müşteri hizmetlerini aradım sıkıntı çıkar mı diye de cahiline denk geldim sanırım idrak edemedi, satın aldım şimdi MCC kodunu nereden görebilirim dedim bilmiyorum dedi el mecbur bekleyeceğiz umarım sabaha gelir(Aynı şekilde satıcı da cahildi 3 kere mcc kodunuz ne diye sormama rağmen efendim klavye markası bize iletmedi bu bilgiyi dediler teknoloji mağazasıydı bir sıkıntı çıkmaz bence MCC olayı baya sıkıntılıymış ama )

Passo taraftar banka kartıyla yapılan alışverişlerde belirli bir kısıtlama var mı yoksa Hepsiburada'dan yapmak daha mı garanti olur?

Bugün sabah aldım faturada Trendyol diye kesildi. Müşteri hizmetlerini aradım sıkıntı çıkar mı diye de cahiline denk geldim sanırım idrak edemedi, satın aldım şimdi MCC kodunu nereden görebilirim dedim bilmiyorum dedi el mecbur bekleyeceğiz umarım sabaha gelir(Aynı şekilde satıcı da cahildi 3 kere MCC kodunuz ne diye sormama rağmen efendim klavye markası bize iletmedi bu bilgiyi dediler teknoloji mağazasıydı bir sıkıntı çıkmaz bence MCC olayı bayağı sıkıntılıymış ama )

Güncelleme: Sabah kalktığımda 1000₺ gelmiş klavyeyi alacaksanız sıkıntı çıkmıyor.Trendyol'dan aldım.

Passo taraftar banka kartıyla yapılan alışverişlerde belirli bir kısıtlama var mı yoksa Hepsiburada'dan yapmak daha mı garanti olur?
Kampanya detayında belirtilen alanlar haricinde sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. Market, yemek ve online alışverişte kullandım hepsi yattı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı