B450 Gaming Plus Max vs B550 Prime M-K

B450 Gaming Plus 5800x3D'yi besleyebiliyor. B550 de açar ama yük altında bir süre sonra throttle yapmaya başlıyor yani frekans düşürüyor. B450 VRM olarak daha iyi bir anakart ama PCI 4.0 ihtiyacınız varsa onu alın ama ben PCI 4.0 ile 3.0 arasındaki farkı görmedim açık açık söyleyeyim.

Bir bilgisayara daha sahibim hocam onda X570 takılı ama gerçekten de hiç kullanmadım PCI 4.0 özelliğini. Tabii bunda PCI 4 SSD'lerin ciddi anlamda zamlanmasının da önemi büyük. B450 alacağım hocam teşekkürler.

Asusun bu modelini daha önce 2 kere sipariş ettim. 2 sini de iade ettim. Elime ulaşan 2 anakartında BIOS'u arızalıydı. Ben tavsiye etmiyorum.
Geçmiş olsun hocam. Çok mağdur olmamışsınızdır umarım.

Hocam tam sipariş verirken ASUS TUF B450M Plus II'nin indirime girdiğini gördüm. 1598TL Hepsiburada'da. Bu anakart hakkındaki yorumunuz nedir hocam.
B450 Gaming plus 5800x3d yi besleyebiliyor. B550 de açar ama yük altında bir süre sonra throttle yapmaya başlıyor yani frekans düşürüyor. B450 vrm olarak daha iyi bir anakart ama pci 4.0 ihtiyacınız varsa onu alın ama ben pci 4.0 ile 3.0 arasındaki farkı görmedim açık açık söyleyeyim.

Son düzenleme:
Bir bilgisayara daha sahibim hocam onda X570 takılı ama gerçekten de hiç kullanmadım PCI 4.0 özelliğini. Tabii bunda PCI 4 SSD'lerin ciddi anlamda zamlanmasının da önemi büyük. B450 alacağım hocam teşekkürler.

Geçmiş olsun hocam. Çok mağdur olmamışsınızdır umarım.

Hocam tam sipariş verirken ASUS TUF B450M Plus II'nin indirime girdiğini gördüm. 1598TL Hepsiburada'da. Bu anakart hakkındaki yorumunuz nedir hocam.
Fiyatı için güzel anakart ama gaming plus daha iyi. Hem atx hem de vrmleri daha iyi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı