B450 GAMING PRO AC vs Tomahawk Max

_efsane

Hectopat
Daha fazla  
Tekra market / tekra bilişim satıcı Trendyol üzerinde Gaming Pro AC modelini (1109TL) ye satıyor. Almaya karar verdim, ben B450 Tomahawk Max alicaktim (1050TL).
Gördüm ki 50TL sıkıntı değil bu arada satıcıda araştırdığımda göre. Güvenilir miş o yüzden B450 GAMING PRO AC ilgimi çekti.
Sizce hangisi alayım 50 TL çok bir fark denilmez.

Gaming Pro AC'nin Tomahawk Max'a göre bir eksisi var mı bilmediğimden soruyorum en kaliteli VRM Tomahawk Max'da deniliyor Gaming Pro AC'ninde aynımı acaba.

Tekra market/bilişimden daha önce alışveriş yapaniniz oldu mu?

Siz olsanız İtopya'dan 1050 TL'ye Tomahawk Max mi alırsınız. Yoksa 1100TL'ye tekra market satıcıdan Gaming Pro AC mi alırsınız?

Tabiiki de Tomahawk bir aralar 200TL fark var idi o zamanlar da Tomahawk'dı .

Aynı MOSFET'leri ve PWM kontrolcüyü kullanıyorlar ancak Gaming Pro Carbon AC'de doubler'larla işlemci MOSFET sayısı iki kat fazla. Ayrıca Gaming Pro Carbon AC çok daha dolu bir kart. Diğer ıvır zıvır portlar ve işlev olarak kastediyorum. Bence 50 TL'ye kesinlikle değer.

Kısaca en iyi B450 Gaming Pro Carbon AC.

Biraz karışık yazdım galina kusura bakmayın.

Tomahawk diyorum nedeni ise fiyat farkına göre daha kaliteli olması.

Askeri bir yapısı var ve bence bu kartı çok şık gösteriyor.

Bildiğim kadarı ile mosfet yapıları aynı.

Tercihiniz Tomahawk Max modelinden yana olmalı bence .
Herkesin tercihi ve bakış açısı farklı olur hangisi daha çok içinize sindi ise onu alın .

T.

Teşekkür ederim. İnternette Gaming Pro AC'nin çıkış tarihini göremedim acaba hangisi daha önce çıktı ve Gaming Pro Carbon tercih edeceğim.

B550 beklemeni öneriyorum şu saatten sonra.

Neden yargılar gibi konuşuyorsunuz?
Biz görüşlerimizi söyledik tercih beyfendiye kalmış.
Yargılar gibi değil. Fiyat farkına değmez demişsin de konuyu okumadın sandım. 50 TL fark 1000 TL veren adam için hiçbir şey demek istedim. Fikrin elbet önemli ama fiyat farkı yok, onu da göz önüne al.
Teşekkür ederim. İnternette Gaming Pro AC'nin çıkış tarihini göremedim acaba hangisi daha önce çıktı ve Gaming Pro Carbon tercih edeceğim.
Tomahawk MAX daha sonra çıktı. Yenilenen modellerden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…