B450 GAMING PRO AC vs Tomahawk Max

B550 beklemeni öneriyorum şu saatten sonra.

Tam olarak ne zaman satışa sunulacak? Bir de + olarak PCI4 desteği olması benim bir işime yarimicak bir artısı var mı?
Yargılar gibi değil. Fiyat farkına değmez demişsin de konuyu okumadın sandım. 50 TL fark 1000 TL veren adam için hiçbir şey demek istedim. Fikrin elbet önemli ama fiyat farkı yok, onu da göz önüne al.

Tomahawk Max daha sonra çıktı. Yenilenen modellerden.

Sizin fikriniz almak istedim ekran kartım maks 14 Haziran'da gelecek ama bende beklerken indirimde parça görürsem alıyorum sizce B500 beklenirdi sistemde sadece oyun oynuyorum ben depolama ilerde isim olmuyor 5 yıldır 320GB hardisk kullandım hiç dolduramadım tek artısı PCI4 olmasıymış galiba B550'lerin.

Tam olarak ne zaman satışa sunulacak? Bir de + olarak PCI4 desteği olması benim bir işime yarimicak bir artısı var mı?

Sizin fikriniz almak istedim ekran kartım maks 14 Haziran'da gelecek ama bende beklerken indirimde parça görürsem alıyorum sizce B500 beklenirdi sistemde sadece oyun oynuyorum ben depolama ilerde isim olmuyor 5 yıldır 320GB hardisk kullandım hiç dolduramadım tek artısı PCI4 olmasıymış galiba B550'lerin.
12 Haziran tarihinde satışa sunulacak. Ryzen 4000 serisi işlemcileri direkt olarak destekleyecek. B550'leri bekleyin. Pahalı olursa B450 alırsınız.

1590345511807.png

12 Haziran tarihinde satışa sunulacak. Ryzen 4000 serisi işlemcileri direkt olarak destekleyecek. B550'leri bekleyin. Pahalı olursa B450 alırsınız.

Eki Görüntüle 572497

Çok😔 karasız kaldim iyice arada kaldım bu kartı da çok beğendim hem dolu dolu VRM kalitesi en iyi olanmis B550 2 özellik için beklesemmi bilemedim ya. Bu arada soket olarak AM4 zaten B450'ler ile kullanılır yani yoksa yanlış mı biliyorum? Kullanamaz miyim 400 serisi Gaming Pro AC'de.

Çok😔 karasız kaldim iyice arada kaldım bu kartı da çok beğendim hem dolu dolu VRM kalitesi en iyi olanmis B550 2 özellik için beklesemmi bilemedim ya. Bu arada soket olarak AM4 zaten B450'ler ile kullanılır yani yoksa yanlış mı biliyorum? Kullanamaz miyim 400 serisi Gaming Pro AC'de.
Hocam başta AMD, B450 ve X470 ile Ryzen 4000 serisinin kullanılamayacağını söylemişti. Sonradan karar değiştirerek, BIOS geleceğini söyledi. Ancak tüm B450 kartlara gelmeyecek sanırım. Gaming Pro AC, Tomahawk Max gibi anakartlara gelir ama. Ben B550'lerin çıkmasını bekleyip, fiyatları pahalı olursa B450 almanızı öneriyorum.

Hocam başta AMD, B450 ve X470 ile Ryzen 4000 serisinin kullanılamayacağını söylemişti. Sonradan karar değiştirerek, BIOS geleceğini söyledi. Ancak tüm B450 kartlara gelmeyecek sanırım. Gaming Pro AC, Tomahawk Max gibi anakartlara gelir ama. Ben B550'lerin çıkmasını bekleyip, fiyatları pahalı olursa B450 almanızı öneriyorum.

Anladım. O haberi bende görmüştüm ama en üst B450 anakartta gelir diye düşündüğüm için almak istiyorum bana B550'nin PCI4.ve Dual GPU desteği haricinde bir artısı yok sanırım. Şimdi B550 en iyisi almaya kalksam muhtemelen en az 1500 TL falan olacak. İrade şimdi Gaming Pro AC 1450'den 1100'e Tomahawk Max fiyatına düşünce aklıma çok yattı yani çok kararsız kaldım iananin 😔😔
Anladım. O haberi bende görmüştüm ama en üst B450 anakartta gelir diye düşündüğüm için almak istiyorum bana B550'nin PCI4.ve Dual GPU desteği haricinde bir artısı yok sanırım. Şimdi B550 en iyisi almaya kalksam muhtemelen en az 1500 TL falan olacak. İrade şimdi Gaming Pro AC 1450'den 1100'e Tomahawk Max fiyatına düşünce aklıma çok yattı yani çok kararsız kaldım inanin 😔😔

Ve zaten Gaming Pro'da PC'yi açmadan USB takip BIOS uptade yapıyor. Güncelleme geldiğinde sıkıntı yasamam herhalde.

Anladım. O haberi bende görmüştüm ama en üst B450 anakartta gelir diye düşündüğüm için almak istiyorum bana B550'nin PCI4.ve Dual GPU desteği haricinde bir artısı yok sanırım. Şimdi B550 en iyisi almaya kalksam muhtemelen en az 1500 TL falan olacak. İrade şimdi Gaming Pro AC 1450'den 1100'e Tomahawk Max fiyatına düşünce aklıma çok yattı yani çok kararsız kaldım iananin 😔😔
Hocam o kararsızlık duygusunu ben de yaşıyorum. 2019 sonunda ucuza getirip, Tomahawk Max almıştım. O zamandan bu yana birkaç parça aldım ve hala sistemi tamamlayamadım. 3600 mü alsam yoksa 4000 serisini mi beklesem çok kararsızım. Ekran kartı konusunda da aynı şekilde kararsız kaldım. Bu arada Gaming Pro AC de, Tomahawk Max da sizi üzmez.

Hocam o kararsızlık duygusunu ben de yaşıyorum. 2019 sonunda ucuza getirip, Tomahawk Max almıştım. O zamandan bu yana birkaç parça aldım ve hala sistemi tamamlayamadım. 3600 mü alsam yoksa 4000 serisini mi beklesem çok kararsızım. Ekran kartı konusunda da aynı şekilde kararsız kaldım. Bu arada Gaming Pro AC'de, Tomahawk Max'da sizi üzmez.

Evet çok zor bir durum. Siz olsanız son seviye B450'yimi tercih ederdiniz yoksa orta seviye B550MI aynı fiyatlara zor bir karar evet B550 yeni olacak ama. Şimdi en iyi soğutmaya VRM sahip olması beni etkiledi o yüzden B550'nin 2+ si pek işime. Yaramıyor açıkçası. Bu arada 12 Haziran kesin tarihmi 12 hazirdanda Vatan İtopya vb sitelerde direk satışa sunulur mu?

@_efsane 12 Haziran'da satışa çıkacak deniyor. Türkiye'ye aynı anda mı gelir, bilmiyorum. Diğer sorunuza ise bilemiyorum diyeceğim. Zor bir karar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı