B450-M anakartta mavi ışık nedir?

Canos2234

Decapat
Daha fazla  
ASUS Prime B450-M aıı anakartını yaklaşık 2 senedir kullanıyorum, bugün bilgisayarıma Wi-Fi adaptörü taktım sonra çıkarıp tekrar taktım bu sefer adaptörün ışığı yanmadı ben de garipseyip diğer USB girişlerini denedim ama hiçbirinde çalışmadı. Sonra Allah Allah deyip USB girişlerine gamepad falan bağladım garip şekilde o da çalışmadı dedim bir şey oldu herhalde bir kapatıp açayım bilgisayarı. Yeniden başlata bastım normalde hiç olmayan yeniden başlatılıyor ekranında uzun uzun döndü, sonra bilgisayarımın kasasında 2 senedir kullanmama rağmen hiç görmediğim bir mavi ışık yandığını gördüm SSD ışığının üstünde. Bir süre daha yeniden başlatılıyor ekranı döndükten sonra bilgisayar mavi ekran verdi hata da DRIVER_POWER_STATE_FAILURE hatasıydı. Bilgisayar yeniden açıldıktan sonra bir sorun yoktu o mavi ışık bir süre daha yanmaya devam etti sonra kapandı ve bir daha yanmadı. Sormamın sebebi ise merak bu ışık neyin nesi? 2 senedir kullanmama rağmen hiç görmedim 😂 Bu hatanın da sebebini bilen varsa aydınlatır beni umarım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı