Çalışabilir, ama neden? Sistemin kafasını bu kadar karıştırmak yerine, düzgün tek bir kart kullanmıyorsunuz?
RX6700 XT ayarınad bir NVIDIA ekran kartı 3060 Ti AMD olarak hazır bir sistemin 15k olduğu sadece ekran kartının NVIDIA olarak 3060 Ti olmasıyla 18k gibi saçma bir fiyat ortaya çıkıyor.
Çalışabilir, ama neden? Sistemin kafasını bu kadar karıştırmak yerine, düzgün tek bir kart kullanmıyorsunuz?
Bu NVIDIA ekran kartını sadece Knight Online oynamak için takmak istiyorum AMD ekran kartlarını görmüyor oyun eski ve DX 9 olduğu için.
Bu soru hakkında da bilgim yok ama chat GPT bana şöyle bir cevap verdi.
Ne yazık ki, iki farklı ekran kartı ile aynı anda HDMI ve DP portlarına bağlanamazsınız. Bu iki farklı ekran kartı arasında bir video sinyali geçişi sağlanamaz. Bu nedenle, bir ekran kartını HDMI portuna takarsanız, diğer ekran kartının DP portuna bağlantı yapamazsınız.
Ekran kartı ile ilgili bağlantı ayarlarını BIOS'tan yapılandırabilirsiniz. BIOS ayarlarına girdikten sonra, "primary display" veya benzeri bir seçenek bulunacak ve hangi ekran kartının öncelikli olarak kullanılacağını seçebileceksiniz. Bu ayarı değiştirmek için önce sadece bir ekran kartı bağlamanız gerekebilir.
Ancak unutmayın, bu ayarları yapmadan önce hangi ekran kartını kullanmak istediğinize karar vermeniz gerekiyor. İki farklı ekran kartı arasında geçiş yapmanız mümkün olmayacaktır.
NVIDIA ekran kartım eski onu sadece Knight Online oynamak için kullanacağım. Bu 2 ekran kartını da anakartın üzerine bağladığımızda sistem bu 2 ekran kartını da görecek değil mi dediğim şekilde DP ve HDMI olarak bağlantı kurmaktan ziyade AMD olan ekran kartını monitöre bağlasam NVIDIA olan ekran kartı anakarta bağlı şekilde APU işlemcilerdeki gibi güç verir mi? Sizi de yoruyorum kusura bakmayın.
Son düzenleme: