B450-S2H Corsair LPX 3000 MHz OC yapma

DRAM Voltage değerini 1.42V yap. Memory multiplier'ı 34'e düşür. Standart ve advanced timings'leri 16-20-20-20-38-75 şeklinde dene. ProcODT'yi 43.6 yap. Belleklerin rank 2'ymiş... 3400 MHz'in üstü sıkar gibi geldi bana.

DRAM Voltage değerini 1.42V yap. Memory multiplier'ı 34'e düşür. Standart ve advanced timings'leri 16-20-20-20-38-75 şeklinde dene. ProcODT'yi 43.6 yap. Belleklerin rank 2'ymiş... 3400 MHz'in üstü sıkar gibi geldi bana.
Çok teşekkür ederim cevap verip ilgilendiğin için. Rank2 olması daha düşük kalite anlamına mı geliyor ?

Hayır daha düşük kalite olduğu anlamına gelmiyor. Yüksek kapasite bellekler genelde Rank 2 olur. Dikkat edersen 3600 MHz ve üzeri RAM'lerin büyük çoğunluğu 8 GB oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır daha düşük kalite olduğu anlamına gelmiyor. Yüksek kapasite bellekler genelde Rank 2 olur. Dikkat edersen 3600 MHz ve üzeri RAM'lerin büyük çoğunluğu 8 GB oluyor.

Tam bu konuya bakıyordum teşekkür ederim bilgilendirdiğin için. Keşke zamanında 50 TL fazla verip 2x8 3600 alsaymışım 😀

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı