B450 Sistemde Kurulması gereken sürücüler

SpectrumXs

Centipat
Sisteme format attıktan sonra ekran kartı drıverını kendi sayfasından indirdim. Bir de anakartın sayfasın dan 50 MB'lık chıpset sürücüsü vardı onu yükledim. Başka bir şeye gerek var mı?
Sistemim:
  • ASUS Prime B450M-K
  • R5 2600
  • Corsair 8 GB RAM
  • ASUS Dual RX 580 4 GB

Sürücü olarak değil de sistem için tavsiye vereyim; RAM'e 8 GB daha ekle tam verimli çalışır. Ryzen sistemler RAM'den destek aldığı için. MHz'i yüksek almışsındır büyük ihtimal ile.

İhtiyacın hemen olur mu bilmem ama Microsoft Visual kurabilirsin, anakart bios güncellemesi kontrol et güncel değilse onu yap.

Temiz abi,fakat oyunlarda sıkıntı yaşıyorum. Tırtıklanma var. Ayrıca karakterin yanına gitmeden tam net gözükmüyor sanki yüzü pudralı gibi.
Oyunun ''Post Process'' ayarı düşük ise öyle olması normal. Bu ayarın adı değişikliklik gösterebilir.
Daha önce güncellemiştim.
O zaman Aygıt Yöneticisi söylendiği gibi ise sorun yok. Pudralı gözükmesi de dediğim ayardan kaynaklı. Kısaca oyunla ilgili bir şey o. Hangi oyun?

Bide benim indirdiğim chıpset sürücüsü 50 MB kadardı. Onun bi önceki çıkan versiyonu 300 MB kadar fark varmıdır.

Hayır bir yanlışlık var ne 50 MB ne de 300 MB olur BIOS güncellemeleri. O CAP dosyaları bu linkteki gibi 16 mb vs civarında tutuyor. Sana zahmet yeniden başlatır mısın bilgisayarı. BIOS'a gir ana sayfada yazar BIOS sürümün. Bak mesela en son 1823 sürümü çıkmış o da 16 mb civarı. Sendeki 1823 değil de daha eskisi ise onu indirip kurarsın. Recep Bey BIOS güncellemesini anlatıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…