B450 Sistemde Kurulması gereken sürücüler

Hayır bir yanlışlık var ne 50 MB ne de 300 MB olur BIOS güncellemeleri. O CAP dosyaları bu linkteki gibi 16 mb vs civarında tutuyor. Sana zahmet yeniden başlatır mısın bilgisayarı. BIOS'a gir ana sayfada yazar BIOS sürümün. Bak mesela en son 1823 sürümü çıkmış o da 16 mb civarı. Sendeki 1823 değil de daha eskisi ise onu indirip kurarsın. Recep Bey BIOS güncellemesini anlatıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bios değil bios zaten güncel 1823 sürümü. Ben chıpset diyorum.

Pardon. Evet gerek var 300 küsür mb olan driver'ı yüklemenize. Zaten orada uyarı olarak yazmışlar. ''Update AMD chipset driver 19.10.xx first before update this driver''. En son 19.10xx sürümünden sonra 50 mb'lığı yükle diyor.

Pardon. Evet gerek var 300 küsür mb olan driver'ı yüklemenize. Zaten orada uyarı olarak yazmışlar. ''Update AMD chipset driver 19.10.xx first before update this driver''. En son 19.10xx sürümünden sonra 50 mb'lığı yükle diyor.
Ben 300 MB olanı indirince. 2 tane setup çıkıyor tam bilmiyorum Discord üzerinden konuşsak olur mu?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı