Battal ARSLAN
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Muhasebe ve Finans
Herkese iyi forumlar. Bir arkadaşımın yardımı ile birlikte imzamdaki bilgisayarı topladık. SSD'mde eski kurulu Windows vardı. Direk o kurulu olan Windows açıldı. Masaüstünde birkaç işlem yaptım ardından format için yeniden başlattım. PC kapandı ve CPU Debug LED yanmaya başladı. Kesintisiz yanık kaldı ve ne BIOS'a girdi ne Boot yaptı. Ekran kartındaki girişi çıkarıp onboard girşe takıp denedim bootladı. Tekrar PC'yi kapadım 'kapat' yaptım yani ve tekrar çalıştırdıgımda gene aynı yerde kaldı. Komple parçaları tekrar söktüm, işlemciyi kontrol ettim, 2 adet 8 GB'lik RAM'in tek modül olarak denedim bootladı. Daha sonra tek modül olarak da bootlamadı. İnternette birkaç trick öğrendim, her türlü yolu denedim en sonunda kasa power tuşuna basılı tutarak power girşindeki açma kapama düğmesini bilgisayar çalışıyorken kapayıp açtım, bu biraz sorunumu çözdü. Hemen Windows kurayım dedim Windows'u başarıyla kurdum güncellemelerini yaptıktan sonra yeniden başlatılması gerek dedi. Yeniden başlat dedikten sonra aynı yerde tekrar kaldı. Bu nasıl bir problem bir türlü anlayamadım bileniniz anlayanınız varsa zahmetli yazımı okuyup yardım ederseniz çok sevinirim.
Güncel.
Pc nasıl açıldıysa açıldı , 1 hafta sorunsuz kullanıldı. Normal bir şekilde kapandı ve gene cpu ışığı yandı ve öylece kaldı. Bu psu yla ilgili bir sorunmu bileniniz var mı?
Güncel.
Pc nasıl açıldıysa açıldı , 1 hafta sorunsuz kullanıldı. Normal bir şekilde kapandı ve gene cpu ışığı yandı ve öylece kaldı. Bu psu yla ilgili bir sorunmu bileniniz var mı?
Son düzenleme: