Mchose A5 Ultra VS ATK Dragonfly A9 Pro VS Glorious Model O

Bütçe
2000-2200

WhiteRanger

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GIGABYTE H610M H
ASUS RX 6650XT
I5 12400F
8X2 GB DUAL CHANNEL
Bu üç mouse arasında kaldım ve karar veremedim. Gözüme en hoş gelen mouse Glorious ama o da 1k Hz değerine sahip galiba.

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla bu a5 ultra ülkeye yeni gelmiş herkes herhalde çinde yaşıyor gibi hangi konuya girersem a5 ultra diyorlar ama ben dragonfly'ın pro'sunda indirim var diye 2150 tl'ye aldım manyak memnunum. fakat stok bitti yazıyor:(

a5 ultrada realtek mcu varken a9 proda pixart var. ayrıca a5 ultra 4k kablosuz iken a9 pro kablosuz 8k. sensörler ve switchler ise aynı.

ben a5 ultra bi tık daha küçük belki elime küçük gelir diye a9 pro almıştım bir de dediğim gibi fiyatı çok iyiydi. a5 ultra da güzel muhtemelen.

Valla bu a5 ultra ülkeye yeni gelmiş herkes herhalde çinde yaşıyor gibi hangi konuya girersem a5 ultra diyorlar ama ben dragonfly'ın pro'sunda indirim var diye 2150 tl'ye aldım manyak memnunum. fakat stok bitti yazıyor:(

a5 ultrada realtek mcu varken a9 proda pixart var. ayrıca a5 ultra 4k kablosuz iken a9 pro kablosuz 8k. sensörler ve switchler ise aynı.

ben a5 ultra bi tık daha küçük belki elime küçük gelir diye a9 pro almıştım bir de dediğim gibi fiyatı çok iyiydi. a5 ultra da güzel muhtemelen.
Boyut benim için pek önemli değil, en fazla ne kadar büyük olabilir ki zaten bir mouse. Dragonfly'ın içeriği daha güzel demek istediniz sanırım. Bursu alana kadar 2 gün falan da sürem var. O zamana kadar düşüneceğim, biraz daha araştıracağım. Sanırım glorious tamamen elendi.

Boyut benim için pek önemli değil, en fazla ne kadar büyük olabilir ki zaten bir mouse. Dragonfly'ın içeriği daha güzel demek istediniz sanırım. Bursu alana kadar 2 gün falan da sürem var. O zamana kadar düşüneceğim, biraz daha araştıracağım. Sanırım glorious tamamen elendi.

Ben de çok anlamıyordum almadan önce biraz araştırdım mouse olaylarını. Sensör ve switchler aynı dediğim gibi. MCU olarak dragonfly pixart'a daha iyi gözüküyor ama bu diğeri kötü anlamına gelmez yani sen yine araştır. kablosuz biri 8k biri 4k ama ben işlemciyi yormamak için zaten çok rekabetçi de olmamak için 2K'ya sabitledim öyle kullanıyorum kablosuz 8k kullancam demezsen a5 ultra da olur. Zaten tiplerine bakarsan da hemen hemen aynı mouse gibiler. a9 pro stokta yoksa a5 ultra al gitsin ama a9 pro bulursan bi yerden dediğim gibi son derece memnunum çok çok iyi. ama pro olmayanı alma switchler daha ucuz oluyor maksimum 1k oluyor vs. almışken a5 ultra ya da a9 pro al. bir üst seviye olan 3 3.5luk mouse'lara ben de kıyamadım ama 400 500 lira için 1k mouse almaya gerek yok bu devirde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı