B450 Tomahawk M-Flash'a basınca ekran gitti

Dayidir

Kilopat
B450 Tomahawk + R7 3700X kullaniyorum. Yeni çıkan BIOS guncellemesini yapmak için USB Belleğime dosyaları attım. PC arkasındaki beyaz Flash girişine USB Belleğini taktım. BIOS ekranında M-Flash seçeneğini seçtiğimden beri ekran gelmiyor. Ne yapmalıyım?

Her ne kadar B450 serisine BIOS güncellemesi getirdik deseler de getirdikleri güncelleme hala çok sıkıntılı özellikle Tomahawk serisi için. Sizde de sıkıntı çıkmış olabilir tahminimce. Gerçekten %100 uyumlu ve stabil BIOS'un çıkması daha sürecektir. 3000 serisi işlemcilerle B450 serisi "Rus ruleti" gibi şu an. Şanslıysanız çalıştırabiliyorsunuz.

Bayrama bilgisayarsız girmek istemiyorum. Cumartesi gününde de çalışıyorum. Lütfen yardım edebilecek, sorunu çözmüş biri yok mu?
Şuan fark ettim bilgisayar açılırken ilk önce anakarttaki CPU ışığı yandı söndü dah sonra VGA ışığı yandı söndü şuan BOOT ışığı yanıyor yaklaşık 6-7 dakikadır. Daha sönmedi.
Arkadaşlar sorunu çözdüm çok mutluyum. MSI B450 Tomahawk BIOS Güncellemesinde Ekran Gidiyor - Technopat Sosyal bu konudaki Murat adlı arkadaşın(seni çok seviyorum abi) verdiği bios sürümünü indirip Flash Belleğe attım. Anakarttaki BIOS Flashback yazan USB portuna taktım. Anakarttaki Flashback butonuna ışık yanıp sönene kadar basılı tuttum. Daha sonra bekledim bekledim. Belki ekranda onaylamam gereken bir şey var ve ben göremiyorumdur diye 8-9 dakika sonra 10 ar saniye arayla klavyemdeki Enter tuşuna 3 defa bastım. Ardından bilgisayarı kapattım ve tekrar açtım. Arsenal Gaming Logosunu gördüm ve şuan bilgisayardan yazıyorum. Adamsın Murat mükemmelsin Murat efsanesin Murat. İyi Forumlar...

Son düzenleme:
Bayrama bilgisayarsız girmek istemiyorum. Cumartesi gününde de çalışıyorum. Lütfen yardım edebilecek, sorunu çözmüş biri yok mu?
Şuan fark ettim bilgisayar açılırken ilk önce anakarttaki CPU ışığı yandı söndü dah sonra VGA ışığı yandı söndü şuan BOOT ışığı yanıyor yaklaşık 6-7 dakikadır. Daha sönmedi.
Arkadaşlar sorunu çözdüm çok mutluyum. MSI B450 Tomahawk BIOS Güncellemesinde Ekran Gidiyor - Technopat Sosyal bu konudaki Murat adlı arkadaşın(seni çok seviyorum abi) verdiği bios sürümünü indirip Flash Belleğe attım. Anakarttaki BIOS Flashback yazan USB portuna taktım. Anakarttaki Flashback butonuna ışık yanıp sönene kadar basılı tuttum. Daha sonra bekledim bekledim. Belki ekranda onaylamam gereken bir şey var ve ben göremiyorumdur diye 8-9 dakika sonra 10 ar saniye arayla klavyemdeki Enter tuşuna 3 defa bastım. Ardından bilgisayarı kapattım ve tekrar açtım. Arsenal Gaming Logosunu gördüm ve şuan bilgisayardan yazıyorum. Adamsın Murat mükemmelsin Murat efsanesin Murat. İyi Forumlar...
BIOS'a zorunlu olmadıkça müdahale etmemeyi düşünüyorum. Ufak bir sıkıntıda tüm anakart çöp olabiliyor.

Ama siz gene ucuz kurtulmuşsunuz. :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı