B450 Tomahawk Max anakarta Thermalright Assassin sığar mı?

Darkrones

Decapat
Daha fazla  
Başlıkta da görüldüğü üzere bu anakartıma Thermalright Assassin's takacağım. Ama sığar mı sığmaz mı bilmiyorum. Bilen varsa yardımcı olabilir mi?

bunun anakartıma sığacagını zannetmiyorum sanki ilki attığını alabilirim garanti olarak belki

Sığar hocam sığar isteseniz kendinizde bakabilirsiniz videodan. 7:25 de belirtiyorlar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

tamamdır teşekkürler birde amd braletim sürekli düşüyor büyük ihtimal anakartı cıkartıcam gibi duruyor anakartı cıkartmadan takabiliyor muyum fanı

tamamdır teşekkürler birde amd braletim sürekli düşüyor büyük ihtimal anakartı cıkartıcam gibi duruyor anakartı cıkartmadan takabiliyor muyum fanı
Hocam arkadaki braketi kasanın arka kapağını açarak takabilirsiniz vidaları gevşemişdir diye tahmin ediyorum. Sürekli düşüyorsa stok fan durmaz zaten yerinde. Kasanın ön ve arkada kapaklarını açarak bi arkadan bi önden baka baka yapabilirsiniz. Anakartı çıkartmanıza gerek yok.

teşekkürler bilgi icin <3 birde şöyle bir şey var hocam anakartıma internetten baktım 9 montaj deliği yazıyor o önem arz ediyor mu

birde hocam anakartımın genişlik uzunluğunu buldum sanırım tam olarak sığıyor hesapladığıma göre sizde bakarsanız eğer cok iyi olur

Son düzenleme:
Montaj deliği olarak herhangi bir sıkıntı yaratmaz o zaten anakartı kasaya montaj yaparken kullanılan delikler. 155 mm uzunluk sınırda anakart dahil edildikten sonraki uzunluk olarak hesaplanıyor hocam. Yani sıkıntı çıkarmayacağından eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…