bunun anakartıma sığacagını zannetmiyorum sanki ilki attığını alabilirim garanti olarak belkiRgb li halini istersen o da aynı fiyatta.
![]()
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
İkiside 154mm hocam tercih sizin hangisini almak isterseniz onu alabilirsiniz, hayırlı olsun şimdiden.bunun anakartıma sığacagını zannetmiyorum sanki ilki attığını alabilirim garanti olarak belki
saolun b450 tomahawk max anakartına sığar demi hepsi garanti olarak emin olarak sorayım yine deİkiside 154mm hocam tercih sizin hangisini almak isterseniz onu alabilirsiniz, hayırlı olsun şimdiden.
Sığar hocam sığar isteseniz kendinizde bakabilirsiniz videodan. 7:25 de belirtiyorlar.
Hocam arkadaki braketi kasanın arka kapağını açarak takabilirsiniz vidaları gevşemişdir diye tahmin ediyorum. Sürekli düşüyorsa stok fan durmaz zaten yerinde. Kasanın ön ve arkada kapaklarını açarak bi arkadan bi önden baka baka yapabilirsiniz. Anakartı çıkartmanıza gerek yok.tamamdır teşekkürler birde amd braletim sürekli düşüyor büyük ihtimal anakartı cıkartıcam gibi duruyor anakartı cıkartmadan takabiliyor muyum fanı
teşekkürler bilgi icin <3 birde şöyle bir şey var hocam anakartıma internetten baktım 9 montaj deliği yazıyor o önem arz ediyor muHocam arkadaki braketi kasanın arka kapağını açarak takabilirsiniz vidaları gevşemişdir diye tahmin ediyorum. Sürekli düşüyorsa stok fan durmaz zaten yerinde. Kasanın ön ve arkada kapaklarını açarak bi arkadan bi önden baka baka yapabilirsiniz. Anakartı çıkartmanıza gerek yok.
birde hocamHocam arkadaki braketi kasanın arka kapağını açarak takabilirsiniz vidaları gevşemişdir diye tahmin ediyorum. Sürekli düşüyorsa stok fan durmaz zaten yerinde. Kasanın ön ve arkada kapaklarını açarak bi arkadan bi önden baka baka yapabilirsiniz. Anakartı çıkartmanıza gerek yok.
Montaj deliği olarak herhangi bir sıkıntı yaratmaz o zaten anakartı kasaya montaj yaparken kullanılan delikler. 155 mm uzunluk sınırda anakart dahil edildikten sonraki uzunluk olarak hesaplanıyor hocam. Yani sıkıntı çıkarmayacağından eminim.teşekkürler bilgi icin <3 birde şöyle bir şey var hocam anakartıma internetten baktım 9 montaj deliği yazıyor o önem arz ediyor mu
birde hocam Eki Görüntüle 2427156anakartımın genişlik uzunluğunu buldum sanırım tam olarak sığıyor hesapladığıma göre sizde bakarsanız eğer cok iyi olur
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.