B450 Tomahawk Max ekan kartı desteği

Bütçe
2500

PyroTr

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar anakartım MSI B450 Tomahawk Max ve anakart crossfire desteği bulunuyor şu an için crossfire kullanmayacağım ama zaman neyi getirir bilmediğim için NVIDIA tabanlı mi yoksa AMD tabanlı bir ekran kartı alsam bilemedim. Yorumunuzun yanına orta segment bir modelle de örnek verirseniz sevinirim 🙂

Son düzenleyen: Moderatör:
SLI veya crossfire yerine alacağınız kartın bir üst modelini alın, ikisi de gereksiz. Zaten NVIDIA DLSS 2.0 ile SLI olayını bitirdi. Fidelityfx yolda.

Yok yapacağım diyorsanız, RX570 crossfire iş görüyor. NVIDIA tarafında ise 1070 SLI.

İstediğin ekran kartını takabilirsin. SLI veya Crossfire yapmanı önermem, çoğu oyun desteklemiyor zaten.

Şu an baya baktım ama sıfır olarak ekran kartı kalmamış, kalanların da fiyatı saçmalaşmış. İkinci el mümkünse bu bütçeye RTX 2060, GTX 1080 bakmanı öneririm. GTX 1660 bile 3700 TL falan olmuş.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı