B450 Tomahawk MAX'a ARGB fan takmak için ne almam gerekiyor?

Maşallahı varmış. :D Çoğu kontrolcü bu fiyattaysa ARGB işini umursamamak daha iyi olacak benim için. :)
Takmak istediğin fan modelleri için bakmıştım Silverstone kontrolcü ama o da sadece yurtdışında var, birde isminin paylaşılması yasak olan sitede.

Takmak istediğin fan modelleri için bakmıştım Silverstone kontrolcü ama o da sadece yurtdışında var, birde isminin paylaşılması yasak olan sitede.

Bu kontrolcüler ne kadar pahalıymış böyle. Neredeyse bu kontrolcü + B450 Tomahawk MAX parasıyla B550 Gaming Edge alınıyor Amazon Germany'den. :D

Bu kontrolcüler ne kadar pahalıymış böyle. Neredeyse bu kontrolcü + B450 Tomahawk MAX parasıyla B550 Gaming Edge alınıyor Amazon Germany'den. :D
Çare üçlü fan paketi almak, en uygun çözüm o, direkt olarak anakarttaki USB girişlerine takıyorsun olay bitiyor.

Çare üçlü fan paketi almak, en uygun çözüm o, direkt olarak anakarttaki USB girişlerine takıyorsun olay bitiyor.
SickleFlow üçlü set + kontrolcü SATA içeriyor mu?

SickleFlow üçlü set + kontrolcü SATA içeriyor mu?
Evet.
Screenshot_8.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı