iPhone 13 alınır mı?

Labary

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Kocaeli
Telefonumu yenilemeyi düşünüyorum ve iPhone 13 modeli almayı düşünüyorum. Günlük kullanım, sosyal medya, kamera performansı ve oyun konusunda yeterli olup olmadığını merak ediyorum.

Kullananlar varsa pil süresi, ısınma durumu, kamera kalitesi ve uzun vadede güncelleme desteği hakkında yorum yapabilir mi?

Görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Telefonumu yenilemeyi düşünüyorum ve iPhone 13 modeli almayı düşünüyorum. Günlük kullanım, sosyal medya, kamera performansı ve oyun konusunda yeterli olup olmadığını merak ediyorum.

Kullananlar varsa pil süresi, ısınma durumu, kamera kalitesi ve uzun vadede güncelleme desteği hakkında yorum yapabilir mi?

Ben geçen sene tam bugün aldım hocam pil süresi bayağı dayanıyor 1 1.5 günü çıkartıyor kamera olarak bütçeye göre yeterli ve üst seviye

S24FE varken alınmaz, S24 veya S24FE alın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı