B450 Tomahawk vs B450 Aorus PRO WIFI

Hangisi kartı seçmeliyim?

• Oy verenlerin toplamı
    29
Merhaba, sistemim için normalde aklımda MSI B450 Tomahawk vardı ancak bu aralar popüler olan Newegg adlı siteye baktığımda daha önce izlediğim bir videoda fazlasıyla övülen B450 Aorus PRO WIFI'nin B450 Tomahawk ile aynı fiyata geldiğini gördüm. Sizlere sorularım:

1-Aynı fiyata B450 Aorus PRO WIFI'i tercih etmelimiyim?
2-Newegg'e güvenebilir miyim? Garanti işi nasıl işliyor?
3-Birkaç yerde yorum okudum Gigabyte'ın BIOS arabirimi çok kötü diyorlar. Benim için bir sıkıntı oluşturur mu?

Fazlamı abartılmış bilmiyorum, o yüzden videoyu aşağıya bırakıyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

bu video yu izledim kafam karıştı.cok ıyı anlatım yapılmış. ama videodaki kart B450 Aorus pro..yani wifi modeli değil.
Gigabyte B450 I AORUS PRO WIFI AMD B450 DDR4 3200+MHz(OC) USB 3.1 Anakart - Vatan Bilgisayar bu wifi modeli olan

Gigabyte B450 Aorus Pro Amd B450 Anakart - Vatan Bilgisayar bu videodaki bahsedilen kart

Hayırlı olsun.
Teşekkürler.
öncelikle hayırlı olsun. B450 gıgabyte aorus B450 tomahawk dan sonra asus strix B450-f yi seçmendeki sebep yada faktör ne oldu merak ettim :)
Öncelikle fiyatlar oldu diyebilirim. 780TL Tomahawk'a vereceğime, 100TL fazla verip "B450'lerin en iyisi" olarak adlandırılan kartı almak daha mantıklı geldi, ayrıca daha güzel duruyor :D

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı