Çözüldü B450 Tomahawk'a ARGB Sıvı Soğutma nasıl bağlanır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mamili

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Selam. Hafta içi forumda sıvı soğutucu aldım. Ancak sıvı soğutucu ARGB olduğu için ne anakartıma ne de kasamda olan fan ve kontrolcüsüne uymuyor. Işıklı kullanmam için ekstra ne almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Son düzenleme:
Anakartta kontrol yok maalesef, kumanda ile yapılacak.

Kasa da olan mevcut kontrolcü nün kumandası sıvı soğutucunun renklerini de kontrol ediyor. Ancak yeni aldığım kontrolcü ye hiçbir şey bağlamama gerek kalmadı şu an boşta duruyor. Sıvı soğutucuyu nasıl bağladın diye soracak olursanız kutunun içinden çıkan rf remote Control kablosuna bağladım.

Dosya Ekleri

• 20220930_165051.jpg
    20220930_165051.jpg
    58 KB · Görüntüleme: 55
@mamili anladım. Böyle bir adaptör koyuyorlar da neden kitapçığa yazmamışlar acaba. Ben göremedim.

İkinci kontrolcüyu almaya gerek kalmadı o zaman.

Evet gerek kalmadı. Kutu içeriğin de başka kablolar görünüyor. Videolara da baktım böyle bir ürün yok.

@mamili bunun diğer ucunu raijintek fanların kontrolcüsüne takabiliyor musunuz?

Vallahi Mithat o kadar tuhaf bir durum oldu ki hepsi birbirine uydu. Şimdi tek girişli olanı ID-Cooling kontrolcüye bağladım sıvı soğutucuyu ve raijintek kontrolcüsünü de direk ID-Cooling'e bağladım sorunum çözüldü. Tek kuman da ile hepsini kontrol ediyorum. (ismin ile yazdım umarım sorun olmaz)

Evet gerek kalmadı. Kutu içeriğin de başka kablolar görünüyor. Videolara da baktım böyle bir ürün yok.

Vallahi mithat o kadar tuhaf bir durum oldu ki hepsi birbirine uydu. Şimdi tek girişli olanı ID-Cooling kontrolcüye bağladım sıvı soğutucuyu ve raijintek kontrolcüsünü de direk ID-Cooling'e bağladım sorunum çözüldü. Tek kuman da ile hepsini kontrol ediyorum. (ismin ile yazdım umarım sorun olmaz)

Bu şekil de yaptım yani yeni kontrolcü boşa çıkmamış oldu.

Dosya Ekleri

• 20220930_171051.jpg
    20220930_171051.jpg
    63 KB · Görüntüleme: 56
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı