B450 vs. B550

Eğer fiyat farkı çok olursa işlemciyi yüksek tutun anakartı B450 alın ilerde ekran kartı yükselteceğiniz zaman darboğaz yapmaz. Sadece bir öneri.

Soğutucusu gayet yeterli.

Eğer fiyat farkı çok olursa işlemciyi yüksek tutun anakartı B450 alın ilerde ekran kartı yükselteceğiniz zaman darboğaz yapmaz. Sadece bir öneri.

Hocam B450'de işlemciyi şu annın en iyisini almaları lazımki ilerde ekran kartı yükseltirlerse öyle düşük kalacak yoksa zaten B450 yeni soketi desteklemiycek.
Anladım. Overclock yapmayacağım. O zaman ekstra soğutucu siparişi vermiyorum.Cevap için teşekkür ederim.

Rica ederim bir şey değil.
Peki hocam stok fanı sesi rahatsız edici durumda mı? Teşekkürler...

Hocam kulanmadıgım için bilmiyorum YouTube'da test videoları vardır.

Teşekkür ederim. Yeni çıkacak AMD işlemciler ve DDR5 belleklerin soketlerinin değişeceğini biliyoruz. Bu durum yeni çıkacak AMD ekran kartları içinde geçerli olacak mıdır yoksa soket tipi halihazırda piyasada bulunan AMD ekran kartlarının aynısı mı olur? Çünkü RX 5800 XT kartının yanında X570 motherboard almak istiyorum. Zaten işlemci olarak 3700X düşündüğümüde söylemiştim.

Hocam DDR5 şu anlık kesin değil X570 almanıza gerek yok B550 alırsanız hem F\p hem de daha iyi olur DDR5 bellekler ekran kartını etkilemez.

Hocam DDR5 şu anlık kesin değil X570 almanıza gerek yok B550 alırsanız hem F\p hem de daha iyi olur DDR5 bellekler ekran kartını etkilemez.

Usta sormak istediğim yeni AMD ekran kartlarının(RX 5800 XT) soket tipi değişecek mi? Eğer değişirse piyasadaki anakartlarda kullanılamayacak olması sebebiyle sordum.

Usta sormak istediğim yeni AMD ekran kartlarının(RX 5800 XT) soket tipi değişecek mi? Eğer değişirse piyasadaki anakartlarda kullanılmayacak olması sebebiyle sordum.

Anakartlarda değişme diğe bir şey yok anakarta DDR3 ekran kartı da takarsın GDDR6 takabilirsin ekran kartı soketleri standartdır PCI 4 desteği var B550 anakartlarda ve X570 anakartlara.

En iyisine gerek yokki en ucuz Ryzen 7 3000 serisi şuan ne kadar ? eğer çok fiyat farkı yoksa Ryzen 7 serisi alsın zaten o hertürlü besleyecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…