B450 vs. B550

Yeterince zamanınız ve bütçeniz varsa yeni nesil işlemcileri bekleseydiniz. B550 lerle çıkış tarihleri yakın olur büyük ihtimal. Benim o kadar bütçem olmadığı için b450 anakart aldım, yeni nesil işlemcileri bekliyorum.

En iyisine gerek yok ki en ucuz Ryzen 7 3000 serisi şu an ne kadar? Eğer çok fiyat farkı yoksa Ryzen 7 serisi alsın zaten o her türlü besleyecektir.

Hocam şahsen B550 alırdım.

Hocam yeni nesil işlemcilerde beklenebilir zaten B550 bekliycek ikisi de aynı anda çıkıcak bu arada 16 Haziran'da B550 çıkıncı direk almayın ağır testleri yapılsın hangisi iyi hangisi kötü belirlensin ona göra alın hem de ilk çıktıgında biraz daha pahalı olur 10-15 gün geçtikten sonra piyasa kendine gelir?

Tarih bu kadar net mi? Kaynak atabilir misiniz?

Hocam ben Google yazdıgımda PC hocası olarak 16 Haziran denilmişti.

O zaman konuyu başka bir yere evireyim. B550 mi X570 mi? Tahmini fiyat, kullanılan teklonojileri, performansları, ayrıca chipset performansları vs kıyaslamalarını bekliyorum. Ayrıca B550 AM4 olacak mı? Sanırım yeni 500 serisi kartlarda AM4 yolun sonuna geliyor gibi. Aşağıda hangi kartın hangi işlemcileri besleyeceği mevcut. Şekilde de görüldüğü gibi B450 ilk sıradaki yeni nesil işlemcileri desteklemede devre dışı kalacak.

Son düzenleme:
Epey B550 anakartları puanlamış ; Link

Asus TUF Gaming B550M-Plus (Wi-Fi) güzel görünüyor.Ama testleri beklemek lazım
Gigabyte b550 aorus elite yurtdışında 159 dolara satışa sunulmuş Link
Bizde kaç liradan satışa çıkacak acaba

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…