Benim şimdiki anakartım gigabyte alalı baya uzun süre oldu.Hiç sıkıntı çıkarmadı çok şükür.Almışken biraz daha iyisini alıp uzun süre kullanmayı planlıyorum.O yüzden ben b550 tercih edeceğim.
Benim şimdiki anakartım gigabyte alalı baya uzun süre oldu.Hiç sıkıntı çıkarmadı çok şükür.Almışken biraz daha iyisini alıp uzun süre kullanmayı planlıyorum.O yüzden ben b550 tercih edeceğim.
Gigabyte B550M DS3H, B450 Tomahawk Max'tan daha fazla puan almiş. En iyi 450'den daha iyiyse fiyati DA1000TL ve alti olursa B550 DS3H almak daha mantikli olur sanki.
Gigabyte B550M DS3H, B450 Tomahawk Max'tan daha fazla puan almiş. En iyi 450'den daha iyiyse fiyati DA1000TL ve alti olursa B550 DS3H almak daha mantikli olur sanki.
Epey.com anakart özelliklerini ve fiyatlarını karşılaştırmanızı sağlar. En iyi ya da size en uygun anakartı bulmanızı ve en uygun fiyatlarla satın almanızı kolaylaştırır.
www.epey.com
Bu puanlar sadece ozeliklerine gore veriliyor sanirim VRM yapisina baktim toma ezer. Yeni nesil yeni teknoloji barindiriyor. Tamamen tercih meselesi olacak yeni teknoloji düsük yalitim mi eski teknoloji ust duzey yalitim mi?