B450a Pro Max anakarta R7 5700x3D takılır mı?

TeknolojikOyuncu

Hectopat
B450a Pro Max anakartım var,
İşlemcimi yüksektip R7 5700x3D takmak istiyorum,
Anakart kaldırır mı? Sorum budur.
Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cevabınız için teşekkürler. Bazı forumlarda VRM'lerin çok ısınıp anakartın kaldırmayacağı söyleniyor. O yüzden emin olamadım.
Genel anlamda baktığımızda önerilen üst seviye işlemciye geçilince anakartında üst seviye olmasıdır. Sistem dengesi açısından B550 önerilir ancak elinizde 450 varsa oda olur. Giriş seviyesi değilde Atx bir anakartsa bence işinizi görür. 5700x3d yerine 5800x3d neden düşünmüyorsunuz 5700 fazla tutulmuyor sıfır stoklarından dolayımı buna kadar verdiniz?

Evet sıfır stoklardan dolayı bir de performansları yakın olduğu için.
Nedense tamamen sistemi üst seviyeye geçirmek hiç içimden gelmiyor, aslında sistem r 5 2600 ve GTX 1660. bu zamana kadar yetiyordu. Ama artık bazı oyunlarda kasmalar başladı. Önce işlemciyi sonra ekran kartı yükseltmeyi düşünüyorum.

Evet sıfır stoklardan dolayı bir de performansları yakın olduğu için.
Nedense tamamen sistemi üst seviyeye geçirmek hiç içimden gelmiyor, aslında sistem r 5 2600 ve GTX 1660. bu zamana kadar yetiyordu. Ama artık bazı oyunlarda kasmalar başladı. Önce işlemciyi sonra ekran kartı yükseltmeyi düşünüyorum.
2k damı 1080p demi oyun oynayacaksın? 5600x te düşünebilirsin kalan parayla ekran kartına katkı sağlayabilirsin. Birde işlemci soğutma çözümün nasıl?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı